Schattige tweeluik geboortekaartjes bij Koning Kaart

by Theresia on 14 juni 2017

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

Wat is er nu mooier dan de geboorte van je kindje? Bij zo’n bijzondere gebeurtenis hoort een passend geboortekaartje. Koning Kaart heeft schattige tweeluik geboortekaartjes opgenomen in hun uitgebreide assortiment.

geboortekaartje 2 luik Koningkaart HipPeZ

Zo zoet zijn deze kaartjes. Op de voorkant is er aan de linkerkant plaats voor één van de allereerste foto’s van jullie pasgeboren kindje, op de andere kant is er plek voor de naam. De binnenkant biedt voldoende ruimte voor een gedichtje, alle gegevens van de kleine spruit en het adres.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en natuurlijk voor jongens en meisjes. Van suikerzoet roze naar babyblauw, tot prachtig vergrijsd groen. En ieder met hun eigen printje, of je nu kiest voor het gouden kroontje voor je dochter of witte stipjes voor je kleine mannetje.

Koningkaart - geboortekaartje meisje 2 luik - HipPeZ

Ook de afmetingen variëren van 13x13cm tot 21×10 cm, net wat jullie het mooiste vinden. Leuk om de kleur van de envelop aan te passen aan het kaartje, want ook daarin heeft Koning Kaart een ruime keuze.

Wat ook nieuw is bij Koningkaart.nl zijn de versieringen die je er extra bij kunt bestellen. Denk hierbij aan een strikje, een lintje, een zelfklevend diamantje of een bedeltje.

Met de code: GP135 ontvang je een gratis drukproef van jouw kaartje. KoningKaart.nl biedt exclusieve ontwerpen, een persoonlijke service, hoge kwaliteitsdrukwerk en 100% FSC keurmerkpapier. Wanneer je het kaartje voor 12:00 besteld wordt het dezelfde dag verzonden.

koningkaart - HipPeZ

Deel deze blog:

Previous post:

Next post: