Wat is er nu mooier dan de geboorte van je kindje? Bij zo’n bijzondere gebeurtenis hoort een passend geboortekaartje. Koning Kaart heeft schattige tweeluik geboortekaartjes opgenomen in hun uitgebreide assortiment.

tweeluik geboortekaartjes KoningKaart Hippez

Tweeluik geboortjekaartjes met foto

Zo zoet zijn deze kaartjes. Op de voorkant is er aan de linkerkant plaats voor één van de allereerste foto’s van jullie pasgeboren kindje, op de andere kant is er plek voor de naam. De binnenkant biedt voldoende ruimte voor een gedichtje, alle gegevens van de kleine spruit en het adres.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en natuurlijk voor jongens en meisjes. Van suikerzoet roze naar babyblauw, tot prachtig vergrijsd groen. En ieder met hun eigen printje, of je nu kiest voor sterretjes, pijltjes of een leather look labeltje. En wat zo leuk is aan het ontwerpen van een geboortekaartje bij Koningkaart, er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden in kleuren, lettertypen en afbeeldingen dat je aan ieder kaartje je eigen stijltje geeft.

Geboortekaartjes tweeluik - Koningkaart - Hippez

Ruime keuze aan schattige eigentijdse geboortekaartjes

Ook de afmetingen variëren van 13x13cm tot 21×10 cm, net wat jullie het mooiste vinden. Leuk om de kleur van de envelop aan te passen aan het kaartje, want ook daarin heeft Koning Kaart een ruime keuze. Ga je voor het mooie reine wit of kies je voor een vrolijke kleur die past bij de kleuren in het geboortjekaartje?

Wat ook leuk is bij Koningkaart.nl zijn de versieringen die je er extra bij kunt bestellen. Denk hierbij aan een strikje, een lintje, een zelfklevend diamantje of een bedeltje.

Gratis drukproef van jouw gekozen geboortekaartje

Met de code: GP135 ontvang je een gratis drukproef van jouw kaartje. KoningKaart.nl biedt exclusieve ontwerpen, een persoonlijke service, hoge kwaliteitsdrukwerk en 100% FSC keurmerkpapier. Wanneer je het kaartje voor 12:00 besteld wordt het dezelfde dag verzonden.

geboortekaartje-tweeluik-typografie-Koningkaart-Hippez

Op zoek naar nog meer onweerstaanbaar lieve geboortekaartjes? Lees hier verder >>>