Schattige nachtlampjes voor thuis en op vakantie

Deze schattige nachtlampjes zijn niet alleen in de avond en nacht een lief lichtpuntje voor je kleintje, ook overdag is het er een om van te genieten. Je kleintje valt er fijn bij in slaap wanneer het wat angstig is in het donker én door hun kleine formaat gaan ze ook makkelijk mee in de koffer naar het vakantieadres. 

Dreumesenzo-nachtlampjes-HipPeZ

Al deze te lieve nachtlampjes hebben geen snoer maar batterijtjes waardoor ze overal kunnen staan en ook makkelijk mee kunnen in de tas of koffer wanneer jouw kindje uit logeren of op vakantie gaat. Door het vertrouwde nachtlampje zullen ze zich sneller thuis voelen en makkelijker in slaap vallen na een dag vol avonturen.

Met een ruime keuze uit een prachtig assortiment nachtlampjes is het misschien even lastig kiezen, en dat snappen wij best want ze zijn stuk voor stuk superleuk. De snoezige wolkjes en de ster, de heerlijke ijsjes, een sappige ananas of peer, een koddig nijlpaardje, een wit konijntje of de ballerina in de sneeuwbol. De meeste zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd wel een perfect is voor de baby- of kinderkamer. En met de verschillende kleuren naast elkaar maken ze er ook nog eens een vrolijk geheel van.

Je shopt deze cuties van nachtlampjes online bij DreumesEnzo.