Sawadi voor girls: mooi, comfy, fair

by Caroline | HipPeZ on 13 februari 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Fashion research, iedere modeblogger doet eraan. Online struinen;  door webshops, op modesites, de hele wereld over en weer terug naar Nederland. Zo ging het dit keer bij mij, toen ik het modelabel Sawadi ontdekte. En ik was op slag onder de indruk, wat een mooie meisjeskleding! Ik ga je er meer over vertellen …

Want over het merk Sawadi Holland valt het nodige te zeggen. Zo produceert Sawadi alles fairtrade en eco, de kleding wordt gemaakt in een kleine fabriek in Bangkok. De werknemers worden met respect behandeld, dat stelt gerust. Jammer genoeg gaat het niet overal zo. Fijtje Lothmann, de designer, ontwerpt met oog voor detail. Je kunt de collecties zeker elegant noemen. Een mix tussen street style en actuele high fashion. Vrij vertaald: draagbare kleding volgens de laatste modetrends.

 

Show me, show me! Bij Bambooz kidswear, aangesloten bij Hippez, vind je veel items uit de nieuwe Sawadi voorjaars/zomercollectie 2013. Zachte poedertinten in lila, roze, taupe en blauw. Onderling kun je ze goed met elkaar combineren, ook handig. Ik vind de vlinderblouse fantastisch, heel hip en vrouwelijk. Met een mooie print en gesmokt rond de taille. En wat vind je van de blauwe shorts hieronder? Je ziet in één oogopslag dat het broekje heerlijk zit. Samen met het blauwe tanktopje met strik aan de voorkant heb je een zomers setje! Speciaal voor jou een lijstje, zodat je alles lekker snel bij Bambooz kunt shoppen:

Sawadi Birgit vlinderblouse (maat 104 tot 152) voor € 39,95
Sawadi dress Harma pink (maat 104 tot 140) voor € 49,95
Sawadi Anita aqua haze short (maat 104 tot 140) voor € 29,95
Sawadi Lien topje aqua haze (maat 104 tot 152) voor € 24,95

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: