Het is sale bij Store85.nl, alle toffe kidslifestyle producten zijn gehalveerd in prijs. Dat geeft jou de kans om zeer voordelig de allerleukste kinderkameraccessoires, decoratie en verzorgingsproducten te scoren. Fijn wanneer je een baby verwacht of de kamer van je kleintje een upgrade wilt geven. 

Sale bij Store85.nl Hippez

Sale bij Store85

Store85 heeft opheffingsuitverkoop, helaas stopt deze toffe shop. Hierdoor kun jij wel heerlijk je slag slaan en de allerleukste babykamer en kinderkameraccessoires inslaan. Het aanbod is nog lekker ruim waardoor je genoeg keuze hebt. Ga je voor wat hippe items voor een monochrome kinderkamertje of ga je liever voor wat pasteltinten zoals mintgroen en roze?

Baby- en kinderkamer

Voor de allerliefste kamertjes van het huis zijn echt nog tal van toffe producten verkrijgbaar. Schattige kapstokjes in verschillende vormen, lampjes, spaarpotjes, opbergers, kussens, knuffeltjes en het mooiste beddengoed. Maar ook toffe muurstickers, pluche dierenkoppen, en bijzonder mooie wandplankjes. Met maar een paar toevoegingen in een kleur naar keuze krijg je al meteen een ander sfeertje in het kamertje. En nu is dat ook nog eens supervoordelig met al die halve prijzen. Zo goedkoop vind je het nergens.

Sale Store85 Hippez

Spelen

Ook bij het speelgoed is nog genoeg leuks te vinden. Van grote kleurplaten tot mooie poppen en van het mooiste houten speelgoed tot de leukste bad- en bijtspeeltjes. Dat is niet alleen leuk voor je eigen kindje, het is ook tof om zo een kraammand te vullen voor een zwangere (schoon)zus, vriendin of buurvouw.

De mooiste merken als A Little Lovely Company, Lulujo, Kidzroom, Bloomingville, Meyco, Petit Juul, Petit Monkey, Chewies & More en echt nog veel meer. Oh, en vergeet ook al die toffe tassen niet te bekijken, superhandig wanneer je kleintje naar school gaat, de oppas of straks lekker mee op vakantie.

Handig voor thuis, onderweg en op vakantie

Ook voor onderweg straks zijn de swaddles erg handig, ze nemen weinig ruimte in en zijn zo lekker veelzijdig voor de kleinsten. Je gebruikt hem als onderlakentje, lakentje, handdoek of om je kindje af te schermen van de zon. En ze zijn er nog in verschillende hippe prints zoals de zwart-witte van Zoedt en de mintgroene en roze van Lulujo. Deze handige hydrofiele doeken kun je nooit genoeg hebben.

Kortom, ben je op zoek naar hippe kidslifestyle dan mag je Store85.nl niet missen.

Sale Store85.nl Hippez

Meer toffe artikelen zien van Store85.nl? Kijk hier >>>