HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Rosti Mepal shop – duurzaam en hip kinderservies

Wanneer je kindje vast voedsel gaat eten, zelf wil drinken, naar de peuterspeelzaal of de basisschool gaat is het tijd voor bijpassende bekers, lunchboxen of een kleurrijk servies, al dan niet met een anti-lekbeker. Servies voor kinderen met een design dat aanspreekt bij een groot publiek in een mix van Scandinavisch en Nederlands design, dat is Rosti Mepal.

RostiMepal-HipPeZ

Fijne, lieve kinderserviesjes van Dick Bruna met bijvoorbeeld Nijntje. Maar ook het thema circus, op reis en de dierentuin hebben een eigen serviesje. In combinatie met het schattige bestekje leert je kindje snel zelfstandig eten. Een uitgebreid assortiment die je zelf kunt samenstellen, of kant-en-klaar kunt bestellen in een vrolijke giftbox. Ook heeft Rosti Mepal een ijzersterkte anti-lekbeker voor de kleinsten die zelfstandig willen en kunnen drinken. Een fijne beker met een anti-lekventiel die weinig zuigkracht vergt, makkelijk schoon te maken is en die ook nog eens het kindergebit spaart. Met de keuze uit vijf verschillende kleuren slaag je hier altijd.

nijntje-fruit-rostimepal-hippez

Wanneer je kindje groter is en naar de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of de basisschool gaat is het tijd voor een beker en broodtrommel. De broodtrommels sluiten goed af, kunnen wel tegen een stootje en zijn makkelijk schoon te maken. Met de keuze uit een hippe kleur of een trendy afbeelding gaat jouw kindje goed beslagen naar school. Met de keuze uit bijvoorbeeld Minions, Star Wars, Frozen, Woezel & Pip, Cars of de prachtige dieren van Animal Planet of één van de vele anderen komt het zeker goed.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: RostiMepalshop.nl