De lente! Naast de warmte, de natuur, de tuin en de heerlijke zonnestralen worden wij op de redactie zo blij van de nieuwe collecties kinderkleding. En het is zo leuk dat Nederland weer gaat kleuren deze dagen. Heerlijke, hippe voorjaarskleding, het mag uit de kast en het mag aan! Korte mouwen, wat hebben we er naar uit gekeken. De kaartjes mogen van de shirts af en ze kunnen aan. Voorjaar- en zomerkleding kun je nooit genoeg hebben. Hippe shirts, kleurrijke jurkjes en stoere broeken. Wat dacht je van een hip Spaans kinderkledingmerk? Wij bloggen over Tuc tuc.

Wat worden we weer vrolijk van de nieuwe collectie van Tuc tuc! Zoals gewoonlijk de leukste creatieve ontwerpen en kleurtjes gemengd met de onverwoestbare kwaliteit van Tuc tuc. Tuc tuc online collectie is te vinden bij Spaansekinderkleding. Als extra leukigheidje is Spaanse kinderkleding dit seizoen ook aangevuld met Tuc tuc basics voor jongens en meisjes. Zo kun je naast alle originele Tuc tuc babykleding en kleding voor kids nu ook nog betaalbaarder de kwaliteit van Tuc tuc in huis halen!

Ook Tuc tuc shoppen bij Spaansekinderkleding.nl? Maak nu je outfit af met een bijpassende hippe zonnebril! De eerste drie bestellers van een Tuctuc kledingstuk van zomercollectie 2013 krijgen het aankoopbedrag van de door hun gekozen zonnebril teruggestort (alleen bij minimale besteding van €24,95 op de Tuc tuc collectie zomer 2013)