Retour Denim de Luxe zomer ’14 STRAALT

by Theresia on 18 december 2013

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

It’s the most wonderful time of the year! Zo ook hier op de redactie bij HipPeZ! Niet alleen omdat we uitkijken naar de kerstvakantie vol gezelligheid en het afgelopen jaar nog eens overzien. Maar ook omdat de zomercollecties binnen druppelen, en dat maakt ons zo vrolijk! Die heerlijke zomerse kleuren, de nieuwe collecties van verschillende merken, wij genieten hier dubbelop en kijken alweer rijkhalzend uit naar de zomer. Wij krijgen de foto’s binnen van een geweldige, vrolijke collectie van Retour Denim de Luxe, geniet je mee?

De zomercollectie van Retour Denim de Luxe wordt alweer uitgeleverd en wij staan te trappelen. Anders dan de wintercollectie, zal de zomercollectie van Retour bij Jochie & Meiske dit jaar veel uitgebreider zijn. Waar ze in de winter alleen nog maar de hipste broeken hadden, hebben ze nu veel meer items. En die willen we hebben, hebben, hebben. Deze zomercollectie kan omschreven worden als stoer, eigentijds, kleurrijk en vooral HIP!

Voor de meiden zijn er gave jasjes, (korte) broeken, shirtjes en meer. Voor de jongens hebben ze coole vesten, (korte) broeken en de hipste shirts. Zoals je ziet zijn de kleuren lekker zomers, perzik roze, mintgroen, zomers blauw en uiteraard kan de stoere camouflage print ook dit jaar niet ontbreken op de catwalk. En met de geweldige, en heerlijk zittende jeans is dit een plaatje en uiteraard super makkelijk te combineren. Wij worden blij van deze vrolijke collectie van Retour.

De eerste items zijn al binnen bij Jochie & Meiske, wil je de eerste zijn? Shop Retour Denim de Luxe hier. En omdat ze graag ruimte willen maken voor deze te gekken nieuwe collectie zijn alle spijkerbroeken uit de collectie winter ’13 deze week met 50% korting. Ja, precies, ook die hippe met bretels bijvoorbeeld. Veel shopplezier!

 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: