Relaxt en hip chillen in de kerstvakantie

by Theresia on 21 december 2012

in Hippez Blognieuws

Heerlijk, de laatste dag naar school en dan vakantie. Ga je weg of blijf je lekker thuis? Een vakantie vol feestdagen maar ook een vakantie om heerlijk bij te komen van het drukke schema van school, huiswerk, sporten en vriendjes. Het rennen en vliegen kan even blijven voor wat het is. Tijd om even tot rust te komen, heerlijk de tijd voor jezelf en de kinderen te nemen. Lekker uitslapen en doen waar je zin in hebt. En wil je een dag lekker helemaal niets, wat zit er dan prettiger dan een heerlijke zacht maar toch hippe joggingbroek?

Wat dacht je van deze hippe joggingbroekjes van Blue Seven? Deze chille broek heeft tekst op de achterzijde, zit heerlijk zacht en heeft zelfs een bijpassend shirtje bij. Deze super zachte joggingbroekjes zijn verkrijgbaar in roze met grijs en grijs met roze. Ga je voor de

fuchsiaroze of liever die grijze? Of heb je een tweeling en kies je voor elk een net andere variant? Ook leuk want met het bijpassende shirtje kunnen ze onderling ook nog wisselen.

Ze zijn verkrijgbaar in de maten 92-128 en je scoort al zo’n hippe broek bij Tante Trees voor maar €12.50 en het bijpassende shirt voor dezelfde prijs. Heerlijk setje toch zo voor die heerlijke luie dagen. Wij wensen je vast een heerlijke relaxte vakantie toe!

Facebooktwitter
instagram

Previous post:

Next post: