Reina Isabel | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 23 oktober 2011

in Hippez Blognieuws, Spaanse merken

Nieuw bij HipPeZ Kinderkleding: de Webshop van de Week.
Bij HipPeZ bloggen we nu ook elke week over één van de 60 aangesloten HipPeZ kinderkleding webshops. Deze week is het de eer aan HipPeZ winkel  Reina Isabel die deze week tot Webshop van de week op hipPeZ is uitgeroepen.

Over de webwinkel
HipPeZ winkel Reina Isabel verkoopt baby- en kinderkleding en accessoires van authentiek Spaanse merken. ”Spanish only, for kids” is dan ook de slogan. De merken die Reina Isabel tot nu toe verkoopt zijn Spaans: bestseller merk Tuc Tuc, het artistieke Agatha Ruiz de la Prada Baby en het klassieke Tutto Piccolo. Reina Isabel is altijd op zoek naar nieuwe merken, met als filter: fleurig, kwaliteit en natuurlijk SPAANS! De shop richt zich op de hippe jonge moeder, leeftijd 25-40 jaar. Ze heeft een voorkeur voor duurzame kleding van kwaliteit, maar wil ook iets aparts voor haar kind(eren) wat zijn of haar unieke persoonlijkheid benadrukt. Reina Isabel is een gloednieuwe kinderkleding webshop, sinds eind augustus 2011 online, na een jaar voorbereiden.

Spaanse kindermode is nog uniek op de Nederlandse markt, maar komt ons snel tegemoet. Vorig jaar hebben enkele grote Spaanse merken zich al gepresenteerd op een kinderkledingbeurs in Keulen en ze breiden momenteel internationaal erg uit. Het is slechts een kwestie van tijd tot deze mode ook doorbreekt in Nederland. Het leuke van de Spanjaarden is dat ze veel oog hebben voor details in de kinderkleding. Zo zijn bijvoorbeeld de Tuc Tuc regenjassen gevoerd, dat zie je vrijwel niet op de Nederlandse markt, ze kunnen dus dagelijks gedragen worden en er hoeft niets extra’s onder. Daarbij is de capuchon afneembaar. Ook worden er veel warme pakjes verkocht in Spanje, om in te spelen thuis of voor onderweg. Ze hebben meestal een erg schattig design, het kind zijn komt zo helemaal tot zijn recht. Op de Nederlandse markt zie je veel kleding die een mini-kopie zijn van volwassen kleding. Reina Isabel vindt het juist leuk een kind er speels uit te laten zien. De shop heeft de ambitie om in de toekomst uit te breiden met meerdere leeftijdscategorieën, diverse accessoires, meer Spaanse merken en misschien in de verdere toekomst ook het Nederlandse publiek laten meegenieten van de werkelijk prachtige Spaanse damesmode.

Over de eigenaar
De gezichten achter Reina Isabel zijn Maartje en Hester, zij runnen de webshop samen in deeltijd. Tijdens haar verblijf in Spanje werd Hester geraakt door de vrolijkheid van de kinderkledingwinkels daar. Thuis gekomen wilde ze deze vrolijkheid naar Nederland halen, maar dan op een manier die te combineren valt met haar eigen vrolijke kindertjes te verzorgen. Zo ontstond het idee om online te gaan verkopen. Maartje en Hester zijn vriendinnen en beiden moeder. Maartje heeft een zoon en dochter Hester twee zonen en een dochter (half Spaans). Hester vertelt: “We hebben een deeltijdbaan als moeder erbij, drie dagen zitten onze kinderen op de crèche. In onze vrije tijd sporten we of zien we andere jonge moeder vriendinnen. Ook zijn we geregeld in Spanje om nieuwtjes te spotten.” De dames besteden een groot deel van het werk uit, zodat ze hun gezin optimaal kunnen laten combineren met het runnen van de shop. De leuke werkzaamheden voeren ze natuurlijk zelf uit. 

 HipPeZ
Maartje en Hester hebben gekozen om zich aan te sluiten bij HipPeZ omdat de site de site hen zeer aansprak vanwege het aanbod van werkelijk unieke winkeltjes die een authentieke uitstraling hebben. ”Je kunt zien dat er bij HipPeZ goed gefilterd wordt op leukheid!” aldus Hester.

Reina IsabelBezoek HipPeZ winkel Reina Isabel.nl
Spanish Only, authentieke kindermerkkleding (0-4 jaar) Agatha Ruiz de la Prada, Tuc Tuc, Tutto Piccolo.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: