Regenachtig weer? Hippe tuniek van Duns met paraplu

Götenborg 2007: het Zweedse merk Duns werd geboren. Christin Kers en Andreas Claeson zijn het brein achter dit hippe merk. Ze hadden drie steekwoorden waaraan de collectie moest voldoen: organisch, unisex en uniek. en dat is gelukt! Er wordt gebruik gemaakt van 100% gecertificeerd organisch katoen, en alle opdrukken en gebruikte kleuren zijn niet giftig. De kleding wordt gefabriceerd in Turkije en India, in fabrieken die voldoen aan de strengen internationale ISO-standaards. Duns Sweden gelooft in het beschermen van de integriteit van de makers en zet zich in om te garanderen dat dit onder goede omstandigheden gedaan wordt.

Alle prints zijn origineel en komen rechtstreeks van de tekentafel in Götenborg. Het fijne aan Duns is dat veel kleding geschikt is voor zowel jongens als meisjes, waar vind je dat verder? Geïnspireerd door hun eigen creatieve levenstijl ontwerpen Chirstin Kers en Andreas Claeson vrolijke kleding in mooie, frisse kleuren. En dat doen ze vier verschillende collecties per jaar! Blije kleding voor blije kids!

In de nieuwe collectie van Duns Sweden vind je deze hippe tuniek met Umbrella print. Hoe leuk om deze te dragen op een regenachtige dag. Wij van HipPeZ zijn verliefd. Deze trendy  shirts zijn verkrijgbaar bij de hippe webwinkel Koelzkidz in de maten 98/104/110. Ook is deze trendy print verkrijgbaar in een shirt met lange mouw die zowel hip is voor jongens als meisjes. Deze geweldige longsleeves zijn verkrijgbaar in de maten 92 t/m 116. Welke kies jij?