Redurchin – stoere, hippe, retro & organic kinderkleding

by Theresia on 13 juni 2012

in ► Kids Fashion, Engelse merken, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding

Nieuw in Nederland: Redurchin. Dit hippe Engelse merk is vrij nieuw in Nederland en nog maar bij twee Nederlandse kinderkledingwebwinkels te verkrijgen. En laat die ene webwinkel nu Love, Peace & Joy zijn die dit hippe organic merk in hun assortiment hebben opgenomen.

Redurchin heeft goed geluisterd naar wat kinderen willen want de shirts zijn gemaakt van 100% super zacht biologisch katoen en je zult geen irriterende labeltjes of stiksels aantreffen. Er is nagedacht over de prints en wat kinderen aanspreekt. Een stoere UFO, vliegtuig, raket of robot siert de shirts voor de jongens.

Voor de meisjes zijn de lievere prints gekozen en zo zie je zwanen, vlinders, flamingo’s en een lief popje. Deze hippe prints zijn allemaal tattoo-achtige prints, wat het geheel weer uniek maakt. Ook zijn de shirts gepimpt (natuurlijk met uizondering van de baby-artikelen, hier zijn gouden of zilverkleurige printjes gebruikt voor de veiligheid).

De t-shirts en longsleeves van Redurchin worden gemaakt in stoere, basic kleuren die je niet zoveel ziet, olijfgroen, aubergine/paars, poederroze en babyblauw. De productie van de Redurchin kleding vindt plaats in Europa volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS).

Deze hippe en overigens goed betaalbare kleding van Redurchin is verkrijgbaar in de maten 1 jaar tot en met 8 jaar. (mt 86 t/m 128) bij de HipPeZ aangesloten webshop Love, Peace & Joy. En mocht je dol zijn op retro kinderkleding dan moet je daar zeker eventjes rond neuzen, ze hebben een prachtig assortiment met retro look kinderkleding.

 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: