Pyjama’s all day – de fijnste kinderpyjama’s

De kerstvakantie leent zich naar ons idee het allerbeste om heerlijk lang in pyjama te lopen. Pyjama’s all day. Lekker lang luieren en genieten in huis. Misschien zelfs wel een echte pyjamadag, of wat dacht je van een slaapfeestje? Het draagt heerlijk en in een hippe pyjama is het heerlijk loungen.

Pyjama's all day - bodybasics4kids - HiPPeZ

Pyjama’s all day long

Heerlijk toch om een hele dag lang lekker rond te hangen in je pyjama. Lekker spelen, beetje tv kijken of gezellig knutselen zonder je echt aan te kleden. Met een echt fijne pyjama kun je je niet beter wensen. Het assortiment pyjama’s van Bodybasic4kidz is er eentje om echt blij van te worden. Fijne merken als Vingino, Claesen’s, Charlie Choe, Hatley, Molo en Zoïzo weet je zeker dat je naast een hippe of superlieve pyjama ook fijne nachtkleding van kwaliteit koopt. En laten die pyjama’s bij Bodybasics4kidz nu ook allemaal ook nog eens in de sale of aanbieding te zijn…..

Zoïzo nachtkleding

Een van de toffe merken uit het assortiment van Bodybasics4kidz.com is het merk Zoïzo. Een superfijn label voor mooie nachtkleding voor jongens en meisjes. En ook al zijn sommige iets stoerder, de meeste pyjama’s zijn echt superlief om te zien. Dit is zo’n merk waar je hart zomaar van gaat smelten. De herfst/wintercollectie van Zoïzo zijn lekker dik en daardoor ook heerlijk warm. Een heerlijke pyjama waar je blij van wordt, heerlijk in kunt slapen, maar ook zo een dag lang in rond kunt lopen, loungen en spelen.

Zoïzo nachtkleding - Bodybasics4kidz - Hippez

Pretty prints pyjama’s

De pyjama’s van Zoïzo hebben stuk voor stuk prachtige prints. Of het nu een racoon is, een stel puppy’s, piguïn, ijsbeer of mophond, ze zijn stuk voor stuk echt enorm leuk. Het zachte en comfortabele katoen zorgt voor een uitstekend draagcomfort. En door de goede kwaliteit gaan ze echt heel lang mee. Nachtenlang en misschien wel pyjamadagenlang. Hier kun je heerlijk in slapen en lekker een hele dag in rond huppelen. Ook op een pyjamaparty kom je met een Zoïzo pyjama heel goed voor de dag. Ze zijn trendy, ontzettend goed afgewerkt en dragen fantastisch.

Je shopt deze en nog veel meer mooie nachtkleding van Zoïzo en de andere fijne merken nu met korting online bij Bodybasics4kidz.com.

Zoïzo pyjama - Bodybasics4kidz - Hippez

Op zoek naar nog meer inspiratie voor hippe nachtkleding? Kijk hier verder >>>