Punnikwoorden – geweldig voor de baby- en kinderkamer

Punnikwoorden, je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen. Van die woorden die met de hand zijn gepunnikt en gevormd zijn tot namen of woorden. Deze creaties zijn echt top voor een baby- of kinderkamer en worden costum made voor jou gemaakt.

 Muurdecoratie voor de kinderkamer

Wanneer je op zoek bent naar een originele muurdecoratie dan heb je met de punnikwoorden iets bijzonders in handen. Hoe schattig is het om de naam van jouw kindje (op komst) aan de muur te hangen in de vorm van een punnikwoord? Te zoet, toch? Ook zijn deze punnikwoorden uitermate geschikt als cadeautje. Denk bijvoorbeeld aan een kraamcadeau, een babyshower of een eerste verjaardag van een kindje.

Sassefrasmeisjesspeelgoed - punnikwoorden - Hippez

Punnikwoorden speciaal voor jou gemaakt

Deze toffe punnikwoorden worden met de hand gemaakt voor jou in een kleur naar keuze. Zo kun je kiezen voor de naam van je kindje, een koosnaampje of een woordje dat veel voor jullie betekent. Sassefras Meisjes Speelgoed heeft deze geweldige punnikwoorden in het assortiment. Met de keuze uit maar liefst 11 hippe kleuren is er vast een bij die perfect past op de kamer van jouw kindje. Er is zoveel mogelijk met deze decoratieve woorden, hang hem op aan een mooie haak, zet hem op een plankje of op de kast.

custom-made-punniknaam-sassefrasmeisjesspeelgoed-hippez

Verschillende vormen

Naast de leuke punnikwoorden heeft Sassefrasmeisjesspeelgoed ook een leuk assortiment punnikvormen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een hart, een hartvormige ballon of een flamingo. Daarmee creëer je heel snel een hele vrolijke sfeer in de baby- of kinderkamer. Bovendien is de ballon ook erg leuk op een verjaardag. Deze punnikvormen staan ook leuk naast het punnikwoord, maak er je eigen creatie van in de kleuren die perfect passen bij het kamertje.

Je shopt deze unieke kinderkamerdecoratie bij onze Hippez aangesloten webwinkel Sassefrasmeisjesspeelgoed.nl waar je ook voor jongetje goed kunt slagen overigens. Veel shopplezier!

punnikvorm-hartjesballon-sassefrasmeisjesspeelgoed-hippez

Op zoek naar meer baby- en kinderkamerinspiratie? Lees hier verder >>>