Protest zomercollectie 2017 Scuba libre

by Theresia on 27 maart 2017

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

De nieuwe Protest badkleding collectie is Scuba Libre, dat betekent een rijk palet aan kleuren, prints en tropische bloemen en luxueus borduurwerk. Bloeiende en kleurrijke onderwaterwerelden en Cubaanse details en sferen vormen een grote inspiratiebron voor deze collectie.

Protest beachwear 2017 - NummerZestien - HipPeZ

De beachwear collectie maakt ons vrolijk en doet ons denken aan warme zomerdagen, lekker aan het strand, naar het zwembad in de buurt of heerlijk op vakantie.

Mix and match

Protest brengt ook dit jaar weer een ijzersterke Mix & Match collectie. Met de Protest mix and match bikini collectie kun je zelf je bad en zon outfit samenstellen. Mix and match met Protest jouw ideale bikini of tankini. Zo kun je onderling variëren en heb je iedere dag een nieuwe look at the beach.

Protest 2017 - NummerZestien - HipPeZ

Boys beachwear

Ook de boys komen goed voor de dag in de nieuwe collectie beachwear van Protest. Van zwembroeken tot zwemshorts in vrolijke uni kleuren of met een hippe print. Fantastische prints, gestreept en met fotobedrukte zwemshorts.

Protest 2017 - boys - NummerZestien - HipPeZ

Ook voor bijpassende teenslippers, strandjurkjes en shirts slaag je goed bij Protest. Je shopt deze hippe beachwear collectie online bij HipPeZ aangesloten webwinkel NummerZestien.eu.

Protest 2017 summercollection - NummerZestien - HipPeZ

 

 

 

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: