Haal de lente en de vrolijkheid in huis voor de baby- en kinderkamer met de prachtige collectie van Petit Monkey, die je sinds kort ook online shopt bij BenIkHip.nl. Kijk en geniet mee en wordt net zo vrolijk als wij op de redactie van HipPeZ.

BenIkHip - Petit Monkey - HipPeZ

Petit Monkey zorgt voor gegarandeerde vrolijkheid

Je shopt bij BenIkHip de aller- allerleukste kidslifestyle van Petit Monkey. Geschikt voor de allerkleinsten tot de wat grotere kinderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de posters? Trendy, eigenwijs, grappig en bovenal prachtig. De posters zijn verkrijgbaar in een mooie grote A3 formaat, die bovendien stuk voor stuk zijn voorzien van superleuke illustraties. Erg leuk aan de muur van de baby- of kinderkamer. De tipi hang je eenvoudig aan de wand waarmee je niet alleen een blikvanger hebt, maar ook plaats creëert voor leuke spulletjes zoals bijvoorbeeld een van de lieve nachtlampjes. Kies voor een konijntje, een ster of uiltje, maar er is nog veel meer keuze, zoals bijvoorbeeld het kleurrijke regenboogje het ijsbeertje of de zwart-witte pandabeertje. Een fijn lampje zonder snoeren en stekkers, zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen en meenemen wanneer je kindje uit logeren gaat.

Petit Monkey rugtas Hot air balloons - BenIkHip - HipPeZ

Vrolijk naar school

Petit Monkey heeft ook een fijn assortiment melamine borden met ook ieder weer voorzien van aansprekende dierenfiguren. Voor de kinderen die naar school gaan zijn er de prachtige en vrolijke rugtassen en koffertjes. De rugtasjes Under the sea hebben bijvoorbeeld een schattige print van zeepaardjes en visjes en zijn verkrijgbaar in mintgroen en roze. Ook erg leuk vinden wij het tasje Hot air balloon met regenbogen, zonnetjes, wolkjes en heteluchtballonnen. Superleuk in combinatie met de lunchboxen Mr. en Mrs Panda. In roze en monochrome. Toppers voor een fijne dag naar de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of naar school.

En wanneer je op zoek bent naar een lief en leerzaam kraamcadeautje of een cadeautje voor een dreumes, dan mag je de blokkentoren niet missen. Een oogstrelend leuke stapelblokkenset met cijfers, letters en veel lieve en leuke afbeeldingen. Stapel ze op elkaar of weer op volgorde in elkaar.

Je shopt deze geweldig leuke Petit Monkey collectie online bij BenIkHip.nl

BenIkHip - Petitmonkey stapelblokken - HipPeZ