Pretty in Protest

Oud

Wanneer je de nieuwe collectie van Protest bekijkt bekruipt onmiddellijk het gevoel van strand, zee, watersport en fun. Waar Protest in 1993 startte met kleding voor boarders, zowel in de sneeuw als op het water, is het vandaag de dag een heerlijk hip merk voor jong en oud. Ook wanneer je niet zo sportief bent maar wel geniet van zon, zee en strand. 

Protest-Bodybasics4kidz-HipPeZ

Bodybasics4kidz heeft een hele uitgebreide collectie van Protest, eentje om hebberig van te worden. Zo’n collectie waar je je meteen in warme oorden waant, de zin in vakantie met de seconde toeneemt en al ontspant bij het idee.

Voor de meisjes shop je prachtige setjes waarmee je sportief en in stijl naar het strand gaat. Zo is er de prachtige mintgroen jumpsuit Mineral met een bloemenkant passtuk op de schouders en rug met een oranje/wit koordje in de taille. Super hip in combinatie met de bijpassende slippers van Protest. En uiteraard perfect over en bij de triangelbikini zigzag Kinda in coral en mintgroen. Een fijne, hippe en sportieve combi voor de meiden.

En deze combinatie is nog maar een klein tipje van de sluier wat betreft de collectie van Protest. Je bekijkt en shopt hem bij Bodybasics4kidz.com.