Pretty in pink met Plum Plum

Wanneer je in verwachting bent van een klein meisje, net haar moeder bent geworden of wanneer je op zoek bent naar een kraamcadeautje ben je bij Mi-Toetie aan het juiste adres. Nieuw in de collectie bij deze HipPeZ aangesloten webwinkel zijn de schattige kleertjes van Plum Plum.

Plum Plum Mi-Toetie HipPeZ

Een allerliefst roze longsleeve met een kaboutertje op de voorzijde in hip zwart met de tekst sleepyhat van Plum Plum. De longsleeve heeft drukkers op de schouders en is verkrijgbaar in de maatjes 50/56 tot en met maatje 74/80.

Een superlieve combinatie vormt dit shirtje met het fijne bijpassende Plum Plum broekje Gnome, met een printje van paddenstoeltjes. Dit prachtige broekje draagt superfijn en is verkrijgbaar in de maatjes 50/56 tot en met 74/80.

Gepersonaliseerde koffertjes bij Mi-Toetie  HipPeZ

Wanneer je de naam van het kleine meisje al weet is het nog persoonlijker wanneer je deze schattige kleertjes geeft in een gepersonaliseerd koffertje. Laat haar naam erop zetten. Het koffertje staat prachtig op de babykamer maar is ook leuk wanneer ze wat groter is en haar schatten er in gaat bewaren. De koffertjes zijn verkrijgbaar in wit, grijs en zwart.

Je shopt deze kleertjes en deze koffertjes bij Mi-Toetie.nl.

Mi-Toetie HipPeZ