Potje voetbal in kleding van Monta!

by Caroline | HipPeZ on 23 oktober 2012

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Echte streetwear zoals we het kennen uit bijvoorbeeld Amerika;  vette prints, sportief en met lef. Dat is de look van het Nederlandse label Monta. Urban met een tikkie ghetto style erbij. Je ziet de kids er gewoon op straat in voetballen. Snap je wat ik bedoel?

Monta is in 1999 bedacht door straatvoetbal liefhebbers. Want straatvoetbal is wereldwijd voor veel kids en jongeren een ‘way of life’. Edgar Davids is sinds een tijdje het gezicht van Monta. Voetbalfan of niet, Edgar kennen we allemaal. Wat mag je van deze dynamische collectie verwachten? Natuurlijk veel shirts, trainingsjacks, joggingbroeken, vesten en jeans. En ja, meisjes kunnen ook voetballen. Daarom heeft Monta voor de voetbalmeiden vanaf dit jaar ook hele gave kleding!

Sammi Kids, onlangs aangesloten bij Hippez, heeft Monta in de webshop. Dit zwarte trainingsjack voor meisjes kost € 54,95 (in de maten 128 tot en met 164). Het jasje is gemaakt van glanzende sweatstof met een gouden bies op de mouwen en de boorden. Op de rug staat ‘Akka Queen’, een verwijzing naar het straatvoetbal. Het logo van Monta is een draak. Die vind je op elk kledingstuk terug, soms subtiel, soms opvallend.

Deze grijze jongenstrui van Monta vind ik ook erg mooi. Bij Sammi Kids heb je ‘m voor € 34,95 (in de maten 116 tot en met 164). De trui heeft een v-hals met knoopjes, het ‘grandad’ model. Op de achterkant staat een groot Monta-logo en de tekst ‘Monta striker’. Ben jij een straatvoetbal insider en weet je wat het betekent? Let me know …

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: