Posters en meer voor een hippe babykamer

by Theresia on 18 december 2015

in ► Kids Room, Accessoires, Behang & Muurdecoratie

Zwart/wit is de trend voor groot en klein. Dacht je eerder bij een kleintje niet zo snel aan deze kleurencombinatie, vandaag de dag is het helemaal hip! Vooral wanneer je het combineert met een extra kleurtje. Pastel doet het er vaak erg mooi bij. Zwart/wit kan voor een jongen en een meisje, handig en bovendien lekker veelzijdig.

postersenvlaggenlijn-ohmybaby-hippez

ananasje-poster-ohmybaby-hippezDe posters van OH MY BABY staan geweldig op zo’n hippe kamer. Lief genoeg voor je kleintje en stoer genoeg in de zwart/witte kamer. Hang hem alleen in een lijst of groepeer er een aantal en zie het effect. Kies je voor “OH MY BABY you are so cute!” of vind je “Dream big little one” leuker? Vergeet ook niet die met de ananas en “To the moon and back” te bekijken. Voor de prijs hoef je het niet te laten, die is ook heel klein.

Daarnaast mag de slinger of vlaggenlijn niet meer ontbreken in deze trendy look. Deze zwarte in krijtbordverf geef je de tekst die jij het liefste ziet. Schrijf er de naam van je kindje op. Gebruik hem tijdens verjaardagen of met de kerstdagen. Varieer met de tekst zoveel jij wilt. De vlaggenlijn is vijf meter lang en heeft zes vlaggetje, wat ga jij erop schrijven?

Deze en meer hippe posters én babykleding met een hippe touch shop je bij OH MY BABY!

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: