Popupshop | bio basics met perfecte fit!

by Theresia on 2 december 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Nieuw in Nederland verkrijgbaar! Prachtige basics voor jongens en meisjes, van hoge kwaliteit, gemaakt van 100% biologisch katoen. Het merk Popupshop komt uit Denemarken en maakt de mooiste tijdloze basics voor kids. Er worden voornamelijk basiskleuren gebruikt zoals zwart, grijs en navy.

De kracht van Popupshop zit in de combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en de perfecte fit. Nergens anders vind je deze basics die zo verrassend mooi vallen. Ze zijn eindeloos te combineren en hebben een stoere, nonchalante uitstraling.

Naast het gebruik van biologisch katoen zorgt Popupshop ervoor dat het hele productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk wordt doorlopen door gebruik te maken van gifvrije verfsoorten. Popupshop is GOTS (Global Organic Textile Standard) certified.

Shop nu deze hippe evergreens van Popupshop bij de HipPeZ aangesloten webwinkel watLief met maar liefst 5 euro korting! Maar er is meer………. Deze Sint & kerstactie geldt namelijk op het hele assortiment bij watLief en loopt pas af op 31 december 2011. Gebruik voor de korting de actiecode: hippez11

WatLief
Verantwoorde kinderkleding (0-12 jaar) Smafolk, DutchyPuppy, Hopsan, Popupshop, Soft Gallery en Gro.

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: