Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? De poppenhuis boomhut van Lenin is er eentje. Hij is mooi, duurzaam en uniek, en heel anders dan de andere poppenhuizen. Dit poppenhuis als boomhut prikkelt de fantasie van zowel de jongens als de meisjes. Ga je mee op avontuur?

Houtspel - boomhut - nins - HiPPeZ

Poppenhuis boomhut

Wanneer je op zoek bent naar een mooi stuk speelgoed dat keer op keer de fantasie van de kinderen prikkelt dan heb je met deze boomhut een pareltje in handen. De poppenhuis boomhut is gemaakt van hout. Een trendy variant op de ouderwetse poppenhuizen. Met zijn touwladder, loopbrug en de trap via de boom kun je de boomhut makkelijk bereiken. Aan de tak kun je heerlijk schommelen en nieuwe plannetjes bedenken.

Houtspel poppenhuis boomhut hippez

Speelpret voor jongens en meisjes

Het leuke aan dit poppenhuis is dat zowel de jongens als de meisjes dit een geweldig stuk speelgoed vinden. Van lieve knusse verhaaltjes tot de spannendste avonturen worden beleeft tijdens het spelen. Van een gezellig samen zijn met vriendjes tot echte struikrovers die worden gezien, kortom met deze boomhut ben je verzekerd van urenlang speelplezier.

Nins, de nieuwe bewoners

De nieuwe bewoners van de poppenhuis boomhut zouden heel goed de Nins kunnen zijn. Deze houten poppetjes zijn er in verschillende uitvoeringen en varianten. Wel zijn ze allemaal van hout en zijn zijn simplistisch van ontwerp, wat ook weer de fantasie stimuleert.

Het boomhut poppenhuis is heel geschikt voor de Nins, een perfecte match. Ze passen namelijk perfect in het bedje, op de krukjes en de wip wap die wordt meegeleverd met het poppenhuis. De Nins zijn er in verschillende uitvoeringen, van klein tot groot en van regenboogkleuren tot kaboutertjes. Zo kun je de familie steeds verder uitbreiden. De Nins zijn ook zeer geschikt voor de seizoenstafel. Je kunt er alle kanten mee uit.

Kabouter Nins - Houtspel - Hippez

Oneindig veel mogelijkheden met de Nins en de boomhut

Met een paar extra houten blokken maak je een heel dorp met de Nins en de poppenhuis boomhut. Of voeg er wat houten auto’s aan toe. Je blijft spelen en ontdekken met dit houten speelgoed. Daarnaast staat het ook nog erg leuk op de kinderkamer. Het is decoratief en nodigt steeds uit om mee te spelen.

Je shopt de Lenin poppenhuis boomhut en de Nins poppetjes online bij de Hippez aangesloten webwinkel Houtspel.nl

Nins - Houtspel - Hippez

Op zoek naar meer houten speelgoed? Lees hier verder >>>