Is jouw dochter ook zo dol op verkleden en loopt ze het liefst de hele dag rond als een prinsesje, roodkapje of sneeuwwitje? Wil ze de kleding zelfs in bed aanhouden? Vanaf nu is dat geen probleem meer. Playama’s heeft een prachtige collectie nachtkleding voor al die verkleedgrage meisjes die het liefst gaan slapen in de outfits van hun favoriete sprookjesfiguren.

Naar grootmoeder koekjes brengen of lekker naar bed? Het kan allemaal in deze prachtige nachthemd van Roodkapje. Dit fijne nachthemd is verpakt in een echt sprookjesboek en zelfs het rode kapje ontbreekt niet. Wel op het pad blijven natuurlijk, er schijnt ergens een wolf rond te lopen. Bij dit mooie nachthemd zit ook een CD met liedjes uit de sprookjesboomserie.

Of wat dacht je van spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is het mooiste van het land? Dat is Sneeuwwitje toch zeker? Dit nachthemd is compleet met haarband met een echte strik, precies zoals Sneeuwwitje zelf, verpakt in een mooi boek.

En wil jouw kleine meid naar bed gaan als prinsesje, ook dat kan want voor de kleine prinsesjes in spé is er een prachtige prinsessenplayama met kroontje en een DVD. Op die DVD vind je liedjes, filmpjes en trucjes om te leren hoe je een echte prinses kunt worden.  Het naar bed gaan is nog nooit zo leuk geweest.

Deze super leuke playama’s vind je bij onze HipPeZ aangesloten shop BenIkHip.nl . Alle playama’s zitten verpakt in een prachtig sprookjesboek.  De playama’s zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elasthan en wasbaar op 40 graden. Surf snel naar de site voordat ze weg zijn.