Pixie – eerlijke sportkleding for girls

by Theresia on 25 maart 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Sportkleding voor kinderen moeilijk te vinden of niet mooi? Vanaf nu is dat geen probleem meer. De nieuwste bij HipPeZ aangesloten shop maakt prachtige sportkleding for kids. PIXIE is een Nederlands merk die in eigen atelier in Hellevoetsluis eerlijke sportkleding maakt voor kinderen.

Je vindt bij Pixie4Kids hippe en stoere sportkleding in vrolijke kleurtjes voor meisjes van 5 tot 15 jaar. Supercoole tops met capuchon gecombineerd met bijvoorbeeld een cargobroek tot op de kuit zijn niet alleen geschikt voor streetdance of gymles maar je kunt het ook prima dragen omdat het zo mooi is of zo lekker zit.

Pixie gebruikt voor al haar collectie’s het materiaal Supplex, dit is een ademend en heerlijk dragende stof die heel snel droogt en ook lang mooi blijft, ook na vele malen wassen. De elasthan zorgt ervoor dat je PIXIE outfit comfortabel zit en de pasvorm mooi blijft. En ook erg fijn voor de moeders, je hoeft het niet te strijken, dat horen we natuurlijk graag.

Zo krijg je meteen zin om te gaan dansen of sporten. De kleding is te verkrijgen in diverse kleuren, lekker vrolijk en fel maar ook de kleuren donkerblauw en zwart zijn aanwezig.

PIXIE maakt al 17 jaar kinder(sport)kleding op bestelling maar vanaf nu is het ook verkrijgbaar via de webshop. Laat je dochter(s) nog meer stralen tijdens het sporten in een sportieve outfit van PIXIE.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: