Pixie Crew verovert momenteel de wereld met een rugzak die je keer op keer zelf kunt stylen. Op de siliconen voorzijde kun je met pixels iedere keer een andere afbeelding maken. Of je nu dol bent op Minecraft, paarden of insecten. Laat je fantasie de vrije loop met deze supertoffe rugzakken.

Pixie Crew rugtassen

Pixie Crew is een jong bedrijf uit Tjechië en tegelijkertijd de naam van de innovatieve producten voor kinderen die ze produceren. Deze toffe rugtassen zijn voorzien van een siliconen paneel waarop je met pixels iedere keer een andere afbeelding kunt maken. De pixels zijn makkelijk aan te brengen en net zo makkelijk er weer af te halen. Met de 200 pixels die je bij de rugtas ontvangt kun je keer op keer een nieuwe creatie maken.

pixie-crew-rugzak-bubblegum-Roosentijn-Hippez

Creatief en fantasievol

Deze Pixie Crew rugtassen laten jouw kind steeds weer creatief bezig zijn. Je ontvangt bij de rugzak naast de pixels ook een boekje met voorbeelden. Het lijkt een beetje op het ministeck van vroeger, maar dan verwerkt in een tas. Laat de fantasie van jouw kind maar de vrije loop met deze toffe pixel tas. Naast het stimuleren van de creativiteit van kinderen vormt deze tas ook de persoonlijkheid van de kinderen. Het leert kinderen spelen en daarmee werken ze ook aan hun motoriek.

pixie-crew-rugzak-insekten-met-diy-voorkant

Van Minecraft tot insecten

De Pixie Crew tassen zijn er in verschillende uitvoeringen en prints. Zo is er de rugtas, maar ook de messengerbag. Met de prints is er de keuze uit Minecraft, Bubblegum, Insecten en Dieren. De rugtas is voorzien van vele extra’s. Zo is er aan de zijkant een plek voor de drinkbeker, zijn de schouderbanden verstelbaar, heeft de binnenzijde twee vakken én is de tas waterdicht. Kortom een tas waar je lang en veel plezier van hebt. De inhoud van de tas is maar liefst 10 liter en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

pixie-crew-armband-roosentijn-hippez

Nu met gratis armband

Wanneer je zo’n hippe en creatieve tas bestelt ontvang je er tijdelijk een armband bij. Die je net als de tas iedere keer kunt veranderen. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Wil jij jouw (klein)kind verrassen met zo’n mooie tas? Je shopt ze online bij Roosentijn.nl

pixie-crew-rugzak-dieren-roosentijn-hippez

Benieuwd naar meer leuks van Roos & Tijn? Kijk hier verder >>>