HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Pikmi Pops Surprise, Roblox & Shopkins

Goed nieuws voor de kleine fans van Pikmi Pops Surprise, Roblox en Shopkins! Deze toffe verzamelfiguurtjes zijn nieuw binnen bij Nananda Toys. Leuk om mee te spelen, te verzamelen en om cadeau te geven.

Pikmi Pops Surprise Roblox Shopskin Nanandatoys HiPPeZ

Pikmi Pops Surprise

De eerste serie van de razend populaire Pimi Pops Surprise was als eerste online verkrijgbaar bij Nanandatoys.nl. Nu mogen we jullie blij maken met het nieuws dat ook de tweede serie al online staat bij deze HiPPeZ aangesloten shop. Voor wie de Pikmi Pops Surprise nog niet kent, het zijn plastic lolly’s – die niet eetbaar zijn – met daarin een verrassing. De verrassing is een geurend klein knuffeltje en wat kleine accessoires.

De Pimi Pops Surprise is verkrijgbaar in twee verschillende maten, de small (met daarin een knuffeltje) en de medium die voorzien is van twee schattige geurende knuffeltjes en accessoires. Deze superschattige Pikmi Pops zijn echt te leuk om cadeau te doen en erg leuk om mee te nemen op vakantie. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn goed voor urenlang speelplezier.

Pikmi Pops Nanandatoys HiPPeZ

Roblox

Ook nieuw en razend populair zijn de Roblox bij NanandaToys.nl. Dit speelgoed doet denken aan het spel Minecraft. Roblox is een verzamelnaam voor allerlei spellen die de fanatieke spelers zelf hebben gemaakt. In iedere verpakking van Roblox zit een speciale code voor een virtueel item in het spel. Als je met deze code naar de app of de site gaat kun je hiermee verschillende spellen spelen.

En naast de online games is het dus heerlijk spelen in real life met deze toffe poppetjes. Ze zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en de mystery boxes zijn helemaal populair onder de kinderen. Kies voor de favoriete Roblox figuur of laat je verrassen met een mystery box.

Roblox - Nanadatoys - HiPPeZ

Shopkins seizoen 9

Dan de Shopkins, deze schattige kleine figuurtjes waarmee je eindeloos kunt spelen. Nieuw bij Nananda Toys is Shopkins seizoen 9. De musthave voor elke kleine fan en verzamelaar. Dit seizoen is nog leuker en introduceert een nieuwe toevoeging aan de Shopkins wereld: Shoppets. Shoppies nieuwe pawtastic best friends. Dit nieuwe seizoen heeft de naam Wild Style.

Doe mee met het avontuur terwijl de Shopkins en de Shoppies Shoppets wereld van Pawville ontdekken. Daar waar het leven pawsome is. De Shoppets hebben de Shopkins en de Shoppies geïnspireerd met hun wilde stijl. Het leuke aan dit seizoen is dat alle Shopkins in de 12 packs een Deluxe Finish hebben. Je hebt diverse finishes, namelijk Squishy, Glitzy, Fluffy, Translucent, Rainbow, Bouro Change en meer. Waar het in vorige seizoenen uniek was hebben ze het nu allemaal!

Je shopt al deze hippe musthaves voor kinderen online bij Nanandatoys.nl

Duncan & Sweet Donut Swing Shopkins Nanandatoys HiPPeZ

Op zoek naar nog meer trendy speelgoed van Nanadatoys? Lees hier verder >>>