Peuterscooter Childwood – de hippe schommel vespa

by Theresia on 7 maart 2018

in ► Kids Lifestyle, Spelen

Hipper dan het aloude hobbelpaard is de Childwood peuterscooter, een Vespa schommelscooter voor peuters. Deze houten scooter van Childwood zorgt voor veel veilige en avontuurlijke ritjes. De musthave Vespa is er in veel varianten, waaronder deze toffe Italiaanse uitvoering.

childwood-houten-schommel-scooter-italie-De babykraam - HipPeZ

Scooterritjes Italian style

Je waant je bijna in het prachtige Italië met het zien van deze schommelscooter. Een hippe zwarte onderkant, een wit frame met de Italiaanse vlag op de voorkant. Een lust voor het oog in de baby- en/of kinderkamer. Maar ook in de woonkamer is het een echte blikvanger.

Deze toffe schommelscooters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een mooie cremekleurige, hip mintblauw en lief zachtroze. Door de lange lopers aan de onderzijde is iedere scooterrit veilig en wordt de kans tot omvallen tot het minimum beperkt.

childwood-houten-schommel-scooter-cream - De babykraam - HipPeZ

Een ritje op de scooter is voor de kleintjes keer op keer een feestje. Eerst wanneer jij hem/haar vasthoudt en later alleen. Dan geniet geniet mee vanaf de zijlijn. Naast de fun voor je kindje ontwikkelt het met het schommelen de balans en de coördinatie. Dat is nog eens een fijne manier van leren, toch?

Jarenlang schommelplezier

Deze schommelscooters zijn perfect voor de kleine peuters. Ook de kleuters klimmen er graag nog even op. Een tof verjaardagscadeau voor een kleintje die zijn eerste verjaardag viert. Ook als kraamcadeau maak je de blits met zo’n beauty van een Vespa. Zo kom je zeker uniek en origineel voor de dag.

childwood-houten-schommel-scooter-De babykraam - HipPeZ

Door het tijdloze en toch hippe model is deze scooter er eentje om jarenlang plezier van te hebben. En topper voor je eigen kinderen, maar ook voor opa’s en oma’s die genieten van al het kleine grut. Wanneer de kinderen er te groot voor zijn geworden is dit een favoriet stuk speelgoed die je kunt bewaren voor de kinderen van jouw kinderen.

Je shopt deze superleuke Vespa schommelscooters van Childwood online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Debabykraam.nl Wij wensen je er alvast enorm veel plezier van.

childwood-houten-schommel-scooter-De babykraam - HipPez

Ook interessant:

Previous post:

Next post: