Gaat jouw kleine meisje binnenkort naar de peuterspeelzaal? Dan is ze toe aan een peuterrugzakje, een drinkbeker en een snackbox voor het fruit. En niet te vergeten een paraplu om tijdens natte dagen droog over te komen, en natuurlijk een prachtige ketting. Bij Dreumes Enzo vonden wij deze supertoffe producten voor een hippe start op de peuterspeelzaal.

Peuterrugzakje Djeco -Dreumesenzo - HiPPeZ

Djeco peuterrugzakje

Naar de peuterspeelzaal gaan is leuk, maar ook een beetje spannend. Hoe fijn is het dan om jouw kleine meisje te verrassen met een superlief rugtasje met inhoud voor een gezellige start. Voor de peuters zijn speciale rugzakjes, helemaal perfect voor de kleine rug en goed handzaam voor de kleine handjes. Speciaal voor de peuters heeft Djeco een aantal supertoffe peuterrugzakjes, die je hip kunt shoppen bij Dreumesenzo.nl.

Is het Djeco peuterrugzakje niet oogstrelend mooi? Het schattige rugzakje heeft een allerliefste printje van een konijntje met bloemen, vogeltjes en aardbeitjes. Helemaal top voor de kleine peutermeisjes. Dit kinderrugtasje heeft een groene achterzijde een handvat en twee schouderbanden. Op de achterzijde vind je ook een label waarop je de naam van jouw kleintje kunt zetten. Deze tasjes zijn ook verkrijgbaar in andere prachtige prints voor meisjes en voor jongens.

Peuterrugzakje Djeco - Dreumesenzo - Hippez

Snackbox en drinkbeker

Wanneer je een dagdeel naar de peuterspeelzaal mag heb je een snackbox nodig voor het fruitmoment en een handige beker met wat drinken. Bij deze Djeco peutertassen passen de lunchboxen van Petit Monkey erg goed. Zoals bijvoorbeeld de Lama and Friends. Deze driedelige set is voorzien van sprekende prints en erg handig voor een boterham of wat fruit. Door de verschillende maten heb je altijd een passende voor iedere snack.

Ook van Petit Monkey is de drinkfles met een rietje. Drinkbeker Forest Friends Peach heeft een schattige afbeelding van een hertje en een konijntje. Het rietje zorgt ervoor dat jouw kleine meisje goed kan drinken zonder te knoeien. Je kunt het flesje vullen met haar favoriete drankje. Dat bespaart onnodig gebruik van bijvoorbeeld pakjes. Deze prachtige drinkfles kan na gebruik gewoon in de vaatwasser.

Petit Monkey - Dreumesenzo - Hippez

Bijpassende kinderparaplu

Samen lopen naar de peuterspeelzaal is gezellig, je hebt net even wat meer tijd om gezellig even te kletsen. Voor de tijd en na de tijd. Wanneer het regent is een eigen parapluutje voor de peuters heel handig. En ze vinden het ook nog eens prachtig. Neem deze bijpassende van Djeco en zie je kleine meisje glunderen als het buiten regent. Deze kinderparaplu is heel handzaam voor de kleintjes en makkelijk in- en uit te klappen. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende prints.

Nieuwe kinderkettingen

Nieuw in het assortiment van Dreumes Enzo zijn de kinderkettinkjes met schattige hangers. Helemaal geschikt voor de kleine meisjes die er graag tot in de puntjes verzorgt uitzien. Schattige hangers in bijvoorbeeld een ballerina, eenhoorn, zeemeermin, vlinder of elfje. En stuk voor stuk echt weer te leuk.

Djeco paraplu kinderketting - Dreumesenzo - Hippez

Meer mooie merken uit het assortiment van Dreumesenzo zien? Kijk hier verder >>>