De winter is als een deken over ons land heen gevallen. Ook zo’n behoefte aan een warme trui? Bij het Hollandse label Petrol Industries hebben ze hele stoere exemplaren. Boys only en een complete collectie: shirts, overhemden, jeans, truien, jackets. Bij Petrol Industries vind je het allemaal.

Check deze gave wollen trui, fijn gebreid met een overslag capuchon. De kleur is bruingrijs gemêleerd, dit kun je eindeloos combineren met een jeans. Doe ‘es hip met een colsjaal erbij, jongens vinden dat best cool. Bij de Hippez aangesloten webshop Petrol Industries is ‘ie verkrijgbaar in de maten 116 tot en met 164, voor € 41,95. Of een winterse ecru trui met ribboorden en hoge kraag uitgevoerd met rits en bruine knopen. Reminds me of Wham! en ‘Last Christmas’, remember?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor jongensblouses kun je ook goed terecht bij Petrol Industries. Ik vind dit klassieke blauw geruite shirt mooi. De applicaties op de voor- en achterkant en de borstzakken maken het weer stoer. En oh ja, ik zag nog een vet winterjack in de sale. Donkerblauw met contrasterende witte ritsen en dito banen op de mouwen. De laatste maten 116 tot en met 140 nu voor € 55,95!