Petrol Industries | kwaliteit uit Nederland!

by Caroline | HipPeZ on 23 januari 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Nederlandse merken

 

Zoals je misschien weet was ik vorige week op de Kleine Fabriek in Amsterdam. Veel modemerken uit binnen- en buitenland waren daar om hun nieuwe collecties te showen. Welk merk sprong eruit? Voor mij was dat het Nederlandse label: Petrol Industries. Ze hadden een gave stand op de beurs, ik waande me even in hun eigen shop. Gewoon gezellig. Petrol Industries viel op door de toegankelijkheid. Nuchter, enthousiast, een beetje ‘de vriend van iedereen’. Dat laatste is positief bedoeld, want de collecties zijn op-en-top kwaliteit!

Ik deel graag mijn enthousiasme met de lezers van Hippez. Mijn zoektocht naar iets moois van Petrol Industries tussen de Hippez shops leverde dit frisse Petrol trio op.

Een vette in-between set voor het voorjaar! In de trendkleur groen, die niet weg te denken is uit de mode van 2013. Alle tinten zijn hip: van fris mintgroen naar een diepe smaragdgroen en alles ertussen. Waar ik deze set van Petrol Industries heb gevonden? Bij de Hippez aangesloten webshop Roos & Tijn. Prijslijst:
Zomer baseballjack Petrol Industries € 29,95
Overhemd green check Petrol Industries € 25,00
Logo t-shirt Petrol Industries € 9,95

Wees er snel bij, want het zijn de laatste items in de sale!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: