PERSBERICHT: Sunshine girls – Janey zomercollectie 2016 laat meisjes stralen!

by Theresia on 23 januari 2016

in ► Kids Fashion, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Sunshine girls
Sunshine girls is de naam van de nieuwe Janey zomercollectie 2016. Deze nieuwe collectie laat je gedachten afdwalen naar heerlijke zomerdagen vol vrolijkheid en romantiek. Kwaliteitskleding die de meisjes laat stralen als de zon, Sunshine girls!
Zomercollectie2016-Janey-HipPeZ
Tropische prints
De zomercollectie 2016 van Janey start met jurkjes, rokjes en shirts voorzien van tropische prints. Zo zijn er jurkjes vol ananasjes, roze flamingo’s en luierende katjes in een hangmat die worden toegefloten door tropische vogels. De zomer ten top. De jurkjes hebben niet alleen een fantastische print aan de voorzijde, ook de achterzijde is het bekijken meer dan waard. All-overprintjes zijn de trend van de komende zomer.
Janey-zomercollectie2016-hippez
Romantiek
Voor de lieve, romantische meisjes zijn er schattige jurkjes met Bambi hertjes, gebloemd jurkjes met vogeltjes en een allerliefst jurkje met bloemetjes en vlinders die dan ook weer terugkomen op shirts en rokjes. Mix and match er maar op los.
Zomer2016-Bambina-Janey-HipPeZAll-time favourites

Paarden en honden zijn de all-time favourites in de Janey collecties. Welk paardenmeisje wil er nu niet stralen in een jurkje met fotoprint van een schattig veulentje? Of het zomerse jurkje met de Jack Russellpup aan het strand met de vuurtoren op de achtergrond?

Unieke collectie
Doordat Jane de Jong, eigenaresse van het Nederlandse label Jane, haar eigen fotoprints ontwerpt is deze collectie uniek. De collectie is verkrijgbaar in de maten 98/104 tot en met 146/152. De gehele collectie wordt in Nederland geproduceerd. Janey zomer 2016, een lieve, hippe en vrolijke collectie voor ieder meisje.
Voor meer informatie en beeldmateriaal kun je contact opnemen met Jane de Jong via [email protected]

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: