PERSBERICHT: collectie Janey ’14-’15 beestachtig hip!

Oud
panter-jurkje-mylenePERSBERICHT:
Beestachtige hippe prints

Janey, het Nederlandse kinderkledinglabel, komt met haar nieuwe najaar- en wintercollectie beestachtig hip voor de dag. Deze collectie herken je aan de dierenprints. Zo kom je een hondje tegen met een sjaal en oorwarmers, liggend op een slee, een oh-zo-schattig ezeltje met een kekke muts, een paard in een rozet maar ook een grappige giraf met lange sjaal op weg naar de ijsbaan. De applicaties worden verwerkt op de heerlijk dragende jersey longsleeves en jurkjes en toveren stuk voor stuk een glimlach op je gezicht.

Van hippe zebra naar stoere tijger(print)

Maar er is meer beestachtig leuks in de nieuwe collectie van Janey. Zo zijn er in navolging op de hippe zebraprint rokjes dit seizoen ook tijgerprint rokjes. De trend van dit seizoen, daar moet ieder meisje iets van in haar kast hebben.

collage

Van oude lapjessprei naar hippe jurkjes

Voor de echte jurkenfans zijn er fantastische jurkjes van Janey, gemaakt van jersey maar met een print van de oude sprei van oma, die gehaakte lapjes, ze zijn er nu in jurkjes maar dragen een stuk fijner. Lekker hip met een gehaakt rozetje op de borst of voorzien van weer dat grappige ezeltje met die kekke muts.

DSC09948[2]333Colourful winter
Janey gaat met haar collectie vrolijk het najaar en de winter in. Niets geen saaie, donkere kleuren maar blauw, roze, groen, grijs en rood zijn de kleuren die er dit seizoen toe doen. Deze nieuwe collectie heet niet voor niets Colourful winter.
Wanneer de dagen weer korter worden en de temperatuur gaat dalen zijn er ook voor dit seizoen weer de hele hippe gehaakte poncho’s verkrijgbaar in verschillende kleuren. Makkelijk over het jurkje of over het shirt, lekker warm en niet te vergeten heel erg hip. Kortom een collectie om reikhalzend naar uit te kijken. Janey dus voor een colourful winter! De collectie is verkrijgbaar in de maten 86/92 tot en met 146/152 bij janey-kidswear.nl