Het hippe en nieuwe Nederlandse merk Peaple is toegevoegd aan de collectie van Blij! Kinderkleding! Wat een leuke prints, zachte materialen en bovenal 100% organic.

Peaple is opgericht in 2010 door Gea Schuiling en Susan Rovers. Zij zijn al twee keer eerder collega’s geweest en inmiddels goede vriendinnen geworden. Vaak hadden zij het erover hoe geweldig het zou zijn om samen een merk op te zetten. Van woorden kwamen daden. Gewoon doen dachten de meiden.

Omdat Gea en Susan mens en milieu heel belangrijk vinden is de kleding van Peaple geheel organic (GOTS keurmerk) en gemaakt van zachte en comfortabele materialen. Peaple is dan ook een samenvoeging van people and planet. Pea verwijst tevens naar het erwtje en people naar de mens. Een erwt is groen wat verwijst naar organic.

Peaple brengt een kleurrijke, vrolijke collectie voor baby’s tot en met maat 86. In de collectie, die bestaat uit o.a. rompers, t-shirts, knuffels, slabbers, etc.., staan de zogenaamde peaples centraal. Dit zijn grappige, vrolijke poppetjes, die je overal terug ziet komen. Naast de huidige collectie van kleding en knuffels heeft Peaple ook verschillende giftsets in een leuke verpakking, ideaal als kraamcadeau.

De eerste collectie is in juli 2011 op de markt gekomen, inmiddels wordt alweer druk gewerkt aan collectie nummer vier! Nieuwsgierig geworden naar de collectie van Peaple? Kijk dan snel op Blij! Kinderkleding

Blij! Kinderkleding
Nieuwe baby- & kinderkleding (0-4 jaar) van Lipfish, Fub & Ubang.