Shop aanmelden

Wil jij ook HipPeZ deelnemer worden?

HipPeZ  is  het eerste  platform in Nederland  dat zich exclusief richt op hippe kids webshops.  Zo krijgen HipPeZ bezoekers uitsluitend wat ze zoeken: de meest trendy kinderwebwinkels van het web!  Van kindermerkkleding tot inrichting van de baby- en kinderkamer en van speelgoed en cadeautjes tot handige verzorgingsartikelen, als het hip is, staat het op HipPeZ.

Om ons aanbod exclusief en hip te houden laten we alleen díe winkels toe waar we bij HipPez dat ”yes” gevoel bij krijgen. Dat zijn shops die we graag bij onze favorieten zetten. Shops die onze nieuwsgierigheid prikkelen en waar we direct ons digitale winkelmandje willen vullen. Shops met bijzondere merken, producten en collecties die je niet overal tegenkomt, met een exclusief en wisselend assortiment, professioneel gepresenteerd met een hippe uitstraling waar we blij én hebberig van worden. Want bij HipPeZ.nl gaan we alleen voor online shoppen met 100% goed gevoel!

Meld je webshop aan! 

Wil je weten of jouw webwinkel aansluit bij onze doelgroep en past in ons HipPeZ profiel?  Ben jij benieuwd of jouw shop in aanmerking komt voor een vermelding op HipPeZ? Durf jij ’t aan om getoetst te worden door ons kritische team? Aarzel niet langer en meld je webshop aan!

Hoe ‘t werkt? Heel eenvoudig!
Vul onderstaand reactieformulier in en wacht daarna geduldig op een reactie in je mailbox. We streven er naar om je zo snel mogelijk te laten weten of jouw webshop onze hippe toets der kritiek heeft doorstaan. We letten onder meer op de volgende punten: look & feel van de shop, assortiment, klantenservice, reputatie en het allerbelangrijkste: krijgen we er een hip & happy gevoel bij!

Tarieven
Als je bericht van ons hebt gekregen dat we jouw shop een waardevolle aanvulling vinden op ons deelnemersbestand dan staat niets in de weg om je bij ons te kunnen aansluiten. Je betaalt slechts 5 Euro per maand (af te nemen per 12 maanden) en dan kun je gebruik maken van al onze publicity tools, dit is inclusief:

  • een bannervermelding (125x125px) plus korte omschrijving op de overzichtspagina met aangesloten shops. Met slechts 1 muisklik bereiken onze bezoekers direct jouw shop!
  • EXTRA: jouw shop wordt actief onder de aandacht gebracht via onze social media kanalen
  • EXTRA: gratis blogvermeldingen die op de hoofdpagina van HipPeZ worden gepubliceerd
  • EXTRA: gratis blogvermeldingen voor kortingen & acties
  • EXTRA: gratis winacties/giveaways laten organiseren
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

JA! Ik wil graag weten of mijn webshop in het HipPeZ programma past. Ik ben benieuwd of mijn webshop in aanmerking komt voor een vermelding op HipPeZ.nl. Hieronder vul ik vrijblijvend mijn gegevens in, dit verplicht mij verder tot niets:

Aanvragen van shops die niet staan in geschreven bij de KvK kunnen wij niet in behandeling nemen.

HipPeZ deelname voorwaarden:

  • HipPeZ.nl is een blogplatform waar kinderwebwinkels zich bij kunnen aansluiten d.m.v. een lidmaatschap met een betaalde bannervermelding inclusief blogpublicaties, nieuwsbriefvermeldingen en social media shoutouts.
  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en zijn geldig t/m 30 september 2019.
  • Lidmaatschap wordt aangegaan voor bepaalde duur, af te nemen per 12 maanden.
  • HipPeZ.nl werkt niet met automatische verlengingen zodat je nergens aan vast zit.
  • HipPeZ.nl factureert digitaal vooruit per email.
  • HipPeZ.nl biedt iDeal als snelle en veilige betaaloptie.
  • De betalingstermijn bedraagt 7 dagen.
  • Direct na ontvangst van de betaling wordt de door de webwinkel aangeleverde banner die voldoet aan de vereiste specificaties: 125×125 pixels geplaatst op HippeZ.nl en kan er zonder extra kosten gebruik worden gemaakt van de blogservice en de social media kanalen van HipPeZ.nl.
  • HipPeZ.nl werkt niet met stilzwijgende verlenging; nadat de duur van het lidmaatschap is verstreken komt de bannervermelding automatisch te vervallen, dus zonder dat enige opzegging of mededeling daarvan is vereist. Vóór het verstrijken van de periode stuurt HipPeZ.nl een eenmalige herinnering.
  • Annulering en resitutie van reeds betaalde en uitgevoerde bannervermeldingen en blogpublicaties, vóór het verstrijken van de afgenomen bannertermijn, is niet mogelijk.
  • Voor de overige bepalingen wordt verwezen naar de pagina Algemene Voorwaarden.