Over

Nieuw platform voor kinderwebshops: HipPeZ
‘The HipPeZ place to be’

Altijd het internet aan het afspeuren op zoek naar de  hipste kinderkleding, kinderkameraccessoires of kids lifestyle spulletjes? Vanaf vandaag is er nog maar één  adres  belangrijk: www.hippez.nl.  HipPeZ  is  het eerste  platform in Nederland  dat zich exclusief richt op online shoppen voor baby’s, kinderen en tieners. Zo krijg je uitsluitend wat je zocht: de meest trendy kleding, speelgoed en musthaves van het web!  Van kindermerkkleding tot inrichting van de baby- en kinderkamer en van speelgoed en cadeautjes tot handige verzorgingsartikelen, als het hip is, staat het op HipPeZ.

Gegarandeerd goed
Het wemelt op internet  van de webwinkels, zakelijke startpagina’s en saaie, ongezellige webshop-overzichten.  Dit nieuwe zusje van HippeShops.nl biedt een alternatief in deze grijze massa: alleen de hipste kinderwebshops worden geplaatst.

Van consument tot webwinkel
HipPeZ is een initiatief van Caroline Kilsdonk en Theresia Dolderman. Twee webwinkeliers en gepassioneerde bloggers, die hun netwerk en ervaring gebundeld hebben tot deze site. Met gezamenlijke acties, blogs en tips vormen ze de schakel tussen de zoekende consument en de kinderwebwinkels.

Veel plezier met shoppen!
Team www.hippez.nl