Opbergmandjes voor de babykamer handgemaakt uit Thailand

by Theresia on 23 juli 2018

in ► Kids Room, Accessoires

Wanneer je een kindje krijgt en start met het inrichten van de babykamer zul je merken dat je nooit genoeg opbergruimte kunt hebben. De opbergmandjes voor de babykamer van Kiddycolors zijn hip en handig én zijn superfijne opbergers. Ze worden handgemaakt in Thailand en zijn dus naast beeldig ook nog eens fairtrade. 

Kiddycolors opbergmandjes Hippez

Opbergmandjes voor de babykamer

Deze toffe handgemaakte opbergmandjes voor de babykamer zijn gemaakt van brandveilig vilt en voorzien van een vilten figuurtje. Het fijne aan deze opbergmandjes is dat je ze zelf kunt samenstellen. Met de keuze uit vier kleuren en drie figuurtjes heb jij straks een of meerdere perfecte opbergplekjes voor bijvoorbeeld de luiers of andere kleine spulletjes voor de kleine. De mandjes hebben een fijne afmeting van van 15 x 16 cm, daardoor passen ze goed op de commode of een plankje. Niet te groot en groot genoeg om wat spulletjes in kwijt te kunnen.

kiddycolors opbergmandje babykamer hippez

Handmade en fairtrade

Voor de opbergmandjes kun je kiezen uit drie verschillende figuurtjes, de olifant, het vogeltje of de auto. Daarnaast kies je daarvoor de kleuren die jij het mooiste vindt. Deze mandjes voor de babykamer worden op maat gemaakt voor jou. Binnen twee werkdagen worden de mandjes vanuit Thailand naar Nederland gestuurd. De mandjes worden gemaakt door vrouwen uit de plaatselijke bevolking, zij krijgen hiervoor een eerlijk loon waardoor zij hun kinderen naar school kunnen laten gaan en hun gezin kunnen onderhouden. Hoe fijn is het dan om zo’n toffe opbergmand op de kamer van jouw kleine baby neer te zetten, dat geeft dubbel geluk, toch?

Opbergmandjes voor de babykamer roze kiddycolors hippez

Kiddycolors babykamerdecoratie

Ook is het erg leuk om bijvoorbeeld een bijpassende naamslinger, mobiel, muziekdoosje of kasthanger te bestellen. In dezelfde kleurstelling en/of met hetzelfde figuurtje. Daarmee geef je aan iedere babykamer een persoonlijk tintje. Al deze producten worden handgemaakt, speciaal voor jou. De opbergmandjes, naamslingers en alle andere artikelen van Kiddycolors geven aan iedere babykamer een persoonlijk tintje.

Je shopt deze hippe opbergmandjes en alle andere mooie handgemaakte en fair trade producten bij Kiddycolors.nl

opbergmandjes voor de babykamer naturel kiddycolors hippez

Benieuwd naar alle andere producten van Kiddycolors of het verhaal erachter? Lees hier verder >>>

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: