Oobi is een merk van een Australische designer, wat daar zelfs door de kindjes van de celebs wordt gedragen. Het Australische Oobi ontwerpt al 8 jaar educatief speelgoed en kleding. De laatste 5 jaar wordt er meer gefocust op baby- en kinderkleding, en niet onverdienstelijk.

De missie van Oobi is het ontwerpen van mooie, charmante en een beetje willekeurige mode dat voobij de grenzen gaat van wat mensen meestal verwachten van baby- en kinderkleding.

Alle kleding is exclusief ontworpen  en geprint door Oobi, om ervoor te zorgen dat het uniek, 100% katoen en makkelijk te strijken is. Ondanks het krachtige ontwerp kunnen de prijzen toch relatief laag gehouden worden, want Oobi wil graag kleding maken die door ieder kind gedragen kan worden.

Rokjes en jurkjes in de meest vrolijke designs en prints, stelen bijvoorbeeld de show maar ook voor de jongens zijn er erg leuke broeken verkrijgbaar. Wil je meer weten over dit überhippe en vrolijke merk Oobi én de collectie die in Nederland verkrijgbaar is bij Jeej? Kijk dan snel bij Jeej en zorg ervoor dat jouw kindje er net zo hip bij loopt als die in Australië.

Één reactie op “Oobi – hip Australisch design”