leuke-zwart-wit-creaties-300x199Heb jij een hippe dochter? Dan heb ik een hippe tip voor jou. Bij Alamano kan je dochter haar eigen bikini ontwerpen, hoe cool is dat? Heb je een echte fashionista die graag met haar eigen kleding in de weer is en dol is op mode en ontwerpen dan moet je hier echt even gaan kijken.

Maak je dochter bij met een geheel eigen ontwerp voor een bikini, eentje die je nergens anders tegenkomt op het strand of in het Bikini-Eva-paars-roze-met-pink-bandjes-199x300zwembad, maak kennis met Alamano. Bij Alamano ontwerp je dus stap voor stap je eigen bikini. Je start met een type meisje, heb je een blonde dochter, een dochter met bruin haar of een dochter met een prachtig kleurtje dan kies je het popje wat het meest bij haar past. Daarna is de bikini aan de beurt, welk topje en broekje ga je kiezen en wil je een applicatie op de voorkant of toch liever op de achterkant? En dan begint het allerleukste! Kies de kleuren van het topje, het broekje en de bandjes en zoek de applicatie erbij die jij het allerleukste vindt. Je hoeft je niet af te vragen hoe mooi de bikini wordt want het popje in het scherm showt je iedere verandering.

Deze hippe bikini’s kun je zelf ontwerpen op Alamano.nl in de maten 98-104 tot en met 146-152. Laat je zien welke jij hebt ontworpen?