Okiedog kids – knuffelbare tassen, koffers en trolleys

Of je nu voor het eerst naar school gaat, naar een volgende groep, gaat logeren of op vakantie gaat, met de hippe en toffe Wildpack serie van Okiedog kids kom je vrolijk voor de dag. Deze knuffelbare tassen, trolleys en koffers hebben pluche oortjes of vleugels en allemaal een 3D effect. 

De rugtasjes zijn gemaakt van EVA schuim en de oortjes of vleugeltjes van pluche zodat je niet alleen een leuk 3D tasje hebt maar ze ook nog eens knuffelbaar zijn. Zowel de voor- als achterzijde zijn bedrukt. Het tasje is waterafstotend en makkelijk schoon te maken. In het tasje zit een netje om de spulletjes op de plaats te houden en een naamlabel. Zo kom je nog eens uniek voor de dag.

Ook de trolleys zijn gemaakt van EVA schuim en hebben pluche oortjes. Perfect voor de vakantie of een logeerpartijtjes bij opa en oma of het favoriete vriendje of vriendinnetje. Hip en handig zijn de koffers, ja, ook deze zijn gemaakt van EVA schuim en hebben het 3D effect. Handig tijdens een vlucht, je vindt hem supersnel terug op de bagageband.

De rug- en lunchtassen, koffers en trolleys van Okidog kids zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat er voor ieder kind een favoriet tussenzit. Of je nu kiest voor het draakje, de dino, het uiltje, de vos, de panda, hond, konijn of nijlpaard, met deze handige tassen is het iedere keer weer feest. Okiedog kids heeft bovendien ook prachtige bijpassende portemonnees, etuis en kofferlabels.

Je shopt dit hippe label bij HipPeZ aangesloten webwinkel Kdootjes.nl