Oishi-M presenteert nieuwe collectie

Het Australische kinderkledingmerk Oishi-M komt weer met een frisse, nieuwe collectie dit seizoen. Bijzonder: hun opvallende spijkerbroeken voor babies zijn er nu ook in grotere maten, voor kinderen tot 7 jaaar.

Dit jaar brengt Oishi-M een kinderversie uit van de bekende spijkerbroekjes in luiermodel voor babies. Net als de babyspijkerbroek heeft de kinderjeans een elastische band aan de bovenkant, retrostof op de billen en extra lange pijpen met een omslagrand zodat de broek 2 maten mee gaat. De soepele stof zorgt ervoor dat hij extra lekker zit. En omdat kinderen nou eenmaal niet allemaal dezelfde lichaamsbouw hebben, ontwierp Oishi-M verschillende uitvoeringen: Skinny Jeans en de Chubba jeans. Dit laatste model is ook uitermate geschikt als hippe jeans voor over een spreidbroekje.

Naast de aparte spijkerbroeken voor babies en kids maakt Oishi-M ook trackpants met fleece, rokjes, shirts, longsleeves, hoodies en meer. De ontwerpers verwerken vaak meerdere stoffen in 1 kledingstuk  waardoor de bijzondere look ontstaat. Dit hippe merk is verkrijgbaar bij Zazou.eu waar iedere twee maanden de nieuwste collectie van Oishi-M te vinden is.