Oil & Gas | stoere jongenskleding uit België

by Theresia on 2 mei 2012

in Belgische merken, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Outlet kleding

Dat jongenskleding een ondergeschoven kindje is, wat ik regelmatig om me heen hoorde, is toch verleden tijd aan het worden. Er komen steeds meer mooie, stoere en hippe kinderkledingmerken op de markt die een zeer complete jongenslijn neer zetten. Zo vonden we ook het stoere Belgische merk Oil & Gas online bij HipPeZ aangesloten webwinkel voor jongens Grow up Fashion.

Oil & Gas is een stoer Belgisch kinderkledingmerk alleen voor jongens. De ontwerper achter Oil & Gas is een man die het idee voor de kleding en de merknaam kreeg tijdens een lange motortrip die hij maakte door Afrika. Bij elke tankbeurt werd hem gevraagd: Oil & Gas? Dat er een stoere man zit achter dit mooie Belgische kindermodemerk is duidelijk.

De collectie van Oil & Gas bestaat uit enkel t-shirts, longsleeves en sweaters. Alle prints en teksten hebben te maken met motoren, auto’s, brillen en bijbehorende onderdelen. Hippe, stoere prints van bougies, amperes, pilootbrillen en meer waar elke stoere jongen mee voor de dag wilt komen.

Bij de HipPeZ aangesloten webshop Grow up Fashion vind je een prachtige, stoere en uitgebreide collectie van Oil & Gas.

Bezoek de HipPeZ aangesloten shop Growupfashion
Nieuwe en outlet jongenskleding (2-16 jaar), No Tomatoes, Ganzo, Levi’s, Vinrose.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: