MG_1666Ben je ook op zoek naar een hip kinderkledingmerk die je niet in iedere schoolklas tegen komt? Een merk met een knipoog naar vroegere tijden, lekker een tikje retro maar dan helemaal van nu?  Dan moet je eens bij Oepsie! kijken.

Bij Oepsie! vind je zoveel prachtige kinderkleding, allemaal even uniek en bijzonder en vooral niet te vergeten helemaal hip! Oepsie! is een Belgisch merk dat alles in eigen hand beheerd. Zoals Oepsie! zelf zegt ” Wij gaan voor vlotte en vintage geïnspireerde kleding met een retro-touch. Oepsie! staat voor kwaliteit en exclusiviteit, alle producten zijn handgemaakt en beperkt in oplage. De prijs is erg schappelijk, gezien het unieke en handgemaakte Fair-Trade aspect.” En dat zie je keer op keer terug in de fantastische kleding.

Neem nu bijvoorbeeld dit hippe setje. Bestaande uit een polo met lange mouw voorzien van een robotprint, en welke jongen is er nu niet dol op robots. Deze hippe longsleeve is afgewerkt met een geel nicky velours kraagje en manchetten, waardoor het lekker warm en zacht aanvoelt en een retro uitstraling krijgt. Combineer hem met de comfy broek in donkerblauw met de gele accenten die weer terug komen en het zo tot een mooi geheel maakt. Oepsie! heeft hele hippe kleding voor jongens en meisjes, van klein tot groot.

step0002 (1)