Ben je ook zo’n fan van kinderkleding met all-over prints in mooie trendy modellen?? Van die hippe printjes die altijd goed combineren met een mooie basic jeans of broek. Wij vonden zo’n super leuk overhemd met hippe print en meer bij Oepsie!

Dit 100% katoenen overhemd heeft een hippe all-over print van wilde ganzen in de sprekende kleuren blauw, groen, bruin en wit. Draag hem op een gekleurde broek of die fijne stoere jeans. Draag hem zo of met een shirt eronder en het overhemd open. Heb je liever dit overhemd met lange mouwen? Ook dat is geen probleem bij Oepsie!

Als mama van drie stoere meiden begon Oepsie! met het ontwerpen en maken van unieke, in het oog springende en hippe kleding. En uniek zijn de ontwerpen, is het niet door het ontwerp dan wel door de uitgesproken prints. Door alle succes is Oepsie! een atelier geworden waar druk gewerkt wordt aan, ontworpen en gebrainstormd wordt over vlotte en vintage geïnspireerde kleding met een retro-touch. Oepsie! gaat voor kwaliteit en exclusiviteit, alle producten zijn handgemaakt en beperkt in oplage. De prijs is erg schappelijk, gezien het unieke en handgemaakte aspect. Oepsie! hecht eveneens veel waarde aan het ecologische aspect; er wordt zoveel mogelijk gewerkt met fairtrade-stoffen, de lokale economie krijgt steeds voorrang en door de mogelijkheid tot afhalen van de bestellingen, tracht Oepsie! de ecologische voetafdruk steeds weer te verkleinen.

Naast ontzettend eigenwijze en stoere jongensmodellen heeft Oepsie! ook een groot assortiment kleding en accessoires voor de meisjes, van klein tot groot. Van top tot teen kun je de kids kleden bij deze hippe online shop. Je kunt er zelfs terecht voor een hippe etui, lekker groot en daarbij kun je zelf het stofje uitkiezen. Helemaal uniek, helemaal van jou! Oepsie! wat hip!

Oepsie! is zo’n ontzettend hippe winkel waar je heel graag iedere keer weer even wilt gaan kijken, verbazen en shoppen, want oei wat hebben ze mooie spullen, prachtige stoffen en geweldige ontwerpen. En zit jouw maat er niet tussen, heb je een wens in een grotere maat laat het Oepsie! weten, zij helpt je graag verder.

Oepsie
Nieuwe kinderkleding (2-10) met een retro-touch van mooie kwaliteit, hip handgemaakt in kleine oplages.