O’Chill collectie 2014 – hip, stoer & stijlvol

by Theresia on 14 februari 2014

in Meisjeskleding, Nederlandse merken

Ochill jurk pauweveren-800Hip, stoer & stijlvol
Met het tropische design van het 5-pocket broekje ‘Tina’ van O’Chill krijg je zin in zon, zee en drankjes met  parapluutjes. De zomercollectie 2014 van O’Chill heeft outfits die gaan knallen deze zomer, maar ook prachtige basics  met mooie details voor echte sophisticated girls. Allemaal uitstekend met elkaar te combineren.

O’Chill jurk met pauwenveren
Een van Zazou’s favorieten van de zomercollectie van O’Chill is het pauwenjurkje ‘Pippa’. Het heeft een prachtig design. Opvallend en chique door de mooie kleuren en afwerking. Een overslag hals, zwierige strookjes aan de rok en een mooi satijnen aansnoerlintje maken deze ‘eyecatcher’ een gewild kledingstuk van elk meisje.

O'Chill broekO’Chill altijd makkelijk te combineren
O’Chill  blinkt uit in leuke kledingsetjes. De zomercollectie 2014 showt fijne tricot halterjurkjes in rood, wit en blauw die iedereen leuk staan en makkelijk te combineren zijn. Met een rode legging erbij is de zomerse look compleet. O’Chill heeft mooie basics met leuke details, mooie prints, maar ook vrolijk hip design in knalkleuren zoals het 5-pocket broekje ‘Tina’. Deze staat prachtig met het neongeel topje ‘Renate’. Laat de zomer maar komen!

O’Chill bij Zazou
Zazou is dol op de mooie stoffen en details van O’Chill. Met de zomercollectie 2014 is het niet anders. Een mooie print, speelse applicaties, een bloem strik of bandje. Bij O’Chill is het nooit over de top of saai maar altijd echt ‘af’. Voor zowel stoere als echte girlie-girls.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: