No(more) Tomatoes | shop de laatste shirts met korting

by Theresia on 27 november 2013

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken, Sale

Misschien heb je het al gehoord maar het stoere merk No Tomatoes heeft besloten om de stekker eruit te trekken. Dat vinden wij erg jammer want vooral de shirts waren erg in trek. Het merk dat begon met een uitgebreid assortiment jeans voorzien van applicaties en aparte stofjes brak later echt door met de sprekende shirts.

De belangrijkste slogan van No Tomatoes is: “Er zijn bepaalde dingen in het leven die een kind moet hebben; liefde, aandacht, educatie, plezier en een goede jeans.” No Tomatoes biedt broeken en een ruim aanbod van truien en shirts. De kleding van No Tomatoes kenmerkt zich door de fantastische prints en een hele mooie pasvorm die ook na vele wasbeurten nog steeds goed is.

De visie ‘ieder kind is uniek en heeft recht op een eigen identiteit en dus een eigen look’ komt duidelijk naar voren in de kleding. Jammer dat het einde in zicht is en we dus niet meer kunnen genieten van dit mooie merk. Maarrrrrr mocht je nog heel graag wat shirts in je kast willen leggen, het kan want bij Jochie & Meiske hebben ze nu alle No Tomatoes kleding afgeprijsd met wel 50% korting op de gehele wintercollectie! Dus shop nog snel je favoriete shirts bij Jochie en Meiske, ze zijn verkrijgbaar in de maten 92 t/m 152!

Ken je No Tomatoes nog niet goed en ben je benieuwd hoe het valt en hoe anderen denken over het merk, neem dan een kijkje in het lookbook, het merk komt hier erg duidelijk naar voren en je kunt er goed zien hoe het merk valt en hoe het anderen bevalt. Bij Jochie en Meiske hebben ze de klanten gevraagd om hun mening te geven over bepaalde merken, hoe het valt en over de kwaliteit. Je leest en ziet het allemaal in het lookbook! 

 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: