Noddles joggingbroekje Lazy Afternoon

De handgemaakte en originele joggingbroekjes van Noddles zijn té leuk! Ze hebben niet alleen stuk voor stuk mooie prints, ze zijn ook superzacht en vaak wel twee maten lang te dragen. Ook krijgen alle printjes een eigen naam. Vandaag gaan we je de Lazy Afternoon laten zien, zodat jouw kleintje kan chillen met en als een echte luiaard.

Joggingbroekje Lazy Afternoon - Noddles - HipPeZ

Joggingbroekje Lazy Afternoon

De joggingbroekjes – of harembroekjes zoals ze ook wel genoemd worden – zijn er voor jongetjes en meisjes. Sommige zijn voor beide te dragen, zoals deze Lazy Afternoon met zijn grappige luiaard print. De mintgroene luiaard met bril hangt heerlijk aan een tak te chillen. De roze tak en de witte blaadjes zorgen voor een vrolijk en toch een rustig beeld. Door het broekje te combineren met een grijs, wit, roze, zwart of mintgroen shirt zijn er voor zowel de boys als de girls een hoop combi’s mogelijk.

Maak de outfit af met een sjaaltje of een haarbandje in dezelfde print. Superleuk en het enige wat je er nog bij nodig hebt is een basic shirt. Ook die verkopen ze trouwens bij Noddles. Superhandig wanneer je een compleet setje wilt shoppen.

noddles models_lucas_joggingbroekje luiaard_HiPpeZ

Slim bedacht van Noddles

De dames van Noddles zijn niet alleen druk met het zoeken naar de leukste prints, ze maken alle broekjes en accessoires ook zelf. Ze zijn erbij van het begin tot de verzending van de producten. En doen alles met veel passie en plezier, wat je terug ziet in de artikelen. Ze kunnen zich ook goed voorstellen dat de klanten dol zijn op de broekjes. Daarom adviseren ze om de broekjes een maatje groter te kopen. Dan sla je de boordjes om en zo draagt jouw kleintje het Noddles broekje wel twee maten door. Fijn wanneer het broekje favoriet is en daarbij goed voor de portemonnee en het milieu.

Bij een genderneutraal printje is het ook nog eens fijn dat een broertje of zusje, nichtje of neefje het broekje ook nog kan dragen wanneer het jouw kleintje te klein is geworden. Je shopt deze superfijne, heerlijk zachte en trendy joggingsbroekjes online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Noddles.nl

noddles models_zoe_ joggingbroekje_luiaard_lazyafternoon _ HipPeZ