No Tomatoes zomer 2013: life is good

by Caroline | HipPeZ on 20 februari 2013

in Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Ready-to-wear kinderkleding, prima omschrijving voor de kids fashion van No Tomatoes. Het is stoer, het is funky, het is cool. De zomercollectie 2013 is zó fijn. Veel shirts voor de jongens en zomerse tops voor de meiden. Allemaal zeer geschikt om in te chillen. Kun je niet meer wachten om te shoppen voor de zomer? Op No Tomatoes raak je niet snel uitgekeken.

Je vindt No Tomatoes bij de Hippez aangesloten webshop Sans Kids. De eigenaren hebben een aantal musthaves voor jou ingekocht, waarbij ze de laatste trends volgen. Vooral komend voorjaar ga je veel blauw zien. Dat zie je dus ook terug in de collectie van No Tomatoes. En blauw is altijd goed toch? Combineer het dit seizoen met lichte jeansshorts en je hebt een outfit die helemaal van nu is. Of mix het met wit, daarmee volg je ook de nieuwste kleurentrend.

 

 

 

 

 

 

 

Op de linkerfoto hierboven een donkerblauw en grijze No Tomatoes longsleeve voor de boys. De longsleeve heeft een stoere hoodie. In de maten 92 tot 170 voor € 44,95. Foto rechts: No Tomatoes offwhite top met Amerikaanse vlag voor de meiden. In de maten 92 tot 158 voor € 27,95.

 

 

 

 

 

 

Lichtblauwe meisjestop van No Tomatoes met de tekst ‘give hug’ op de foto links. In de maten 92 tot 158 voor € 34,95. Met koorddetail bij de heupen. Op de foto rechts lichtblauw No Tomatoes shirt met v-hals in rood voor sportieve mannen. In de maten 92 tot 170 voor € 32,95.

Ik ben er wel uit, het Nederlandse merk No Tomatoes is niet te missen dit seizoen. Shop ze!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: