No Tomatoes – jeans maar dan net even anders

by Theresia on 30 maart 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Nederlandse merken, Outlet kleding

No Tomatoes is een vrij nieuw en hip jeanslabel in het middensegment voor kinderen van 2-16 jaar. De collecties hebben een aparte stijl waardoor dit merk er echt uitspringt. Jeans is de hoofdlijn, maar ook de andere artikelen sluiten daar allemaal goed bij aan. Stoere jeans voor jongens en meisjes, verkrijgbaar in verschillende wassingen en allemaal net even anders. Stoer maar voor de meisjes met net weer een klein lief accent. Eigenlijk mag er in geen enkele kast een No Tomatoes item ontbreken.

No Tomatoes heeft naast de jeans ook goede basics en ook niet geheel onbelangrijk dit merk denkt ook verder zoals dat bepaalde artikelen ook in breedtematen wordt uitgebracht. Voor de meiden heeft dit merk Ralph Mackenback gestrikt als gezicht van dit merk! Een grappige note aan dit merk zijn de artikelnamen zoals Jakarta, Venice en Sushi, dit is echt een merk wat snel terrein zal gaan veroveren.

Facebooktwitter
instagram
test zwangerschap oktober 18, 2011 om 03:56

Goed stuk, na het door te hebben gelezen heb ik het ook gelijk naar een vriend gestuurd! Ik hou jullie website in de gaten, bedankt!

Previous post:

Next post: