Ninie zomercollectie is zo vrolijk als de zomer

Oud

hip-zomersetje-ninie-wit-overslag-t-shirt-ninie-zomerrokje-met-bloem-en-streep-leggingWat een geweldig weer! Heerlijk genieten van de zon, maar ook van de zomerkleding die aan kan. De nieuwe kleding lag er al weken klaar voor en nu kan het aan. Hou jij daar ook zo van? Wat kun je blij worden van nieuwe zomerkleding, eigenlijk vind ik dat de leukste collecties van het hele jaar, natuurlijk omdat ook de temperaturen dan zo heerlijk aangenaam zijn en alles vrolijker wordt. Net als de hippe zomercollectie van Ninie!

Je kent Ninie vast wel van haar vrolijke kleding voor meisjes. Alles van eigen hand uit ons eigen land. Kleurrijk, vrolijk en heerlijk comfortabel. Een merk om voor je dochter zeker in de gaten te houden want elke collectie is werkelijk schitterend.

Neem nu dit zomerse setje. Het witte shirtje heeft een overslag die voorzien is van een roze randje met een printje uit het rokje. Een geweldige match met het rokje. Dat rokje, wat een feestje om naar te kijken. Dat zijn printjes waarvan mijn hart sneller gaat slaan. Het sportieve modelletje valt tot boven de knie, heeft twee prachtig afgewerkte steekzakjes en een koordje door de tailleband. Klaar voor een heerlijke zomerdag! Maar is het in de ochtend wat koeler dan combineer je dit setje met de gestreepte legging in roze/rood. Mocht er iemand een ochtendhumeur hebben, wanneer dit setje gedragen wordt verdwijnt dat als sneeuw voor de zon.

Wat nu altijd zo ontzettend fijn is bij Ninie is dat zij al flink wat setjes heeft samengesteld zodat je kunt zien hoe iets combineert en hoe het valt. Bestel je zo’n kant-en-klaar setje van Ninie dan krijg je altijd een vaste korting van 10% op de setprijs, zelfs wanneer de artikelen in de aanbieding of uitverkoop zijn. header-img