Meisjesjurkjes met de printjes van Fiona Hewitt zijn nieuw in de zomercollectie 2018 van Ninie. En ze zijn weer zo ontzettend leuk. Het kan je misschien wat keuzestress opleveren omdat ze allemaal zo beeldschoon zijn. Durf jij het aan om ze allemaal te zien? 

Ninie - jurkje Circus - HipPeZ

Meisjesjurkjes met de illustraties van Fiona Hewitt

Wie kent ze niet, de prachtige tekeningen van Fiona Hewitt? Beeldschoon en sprookjesachtig en tot in detail uitgevoerd. Deze prachtige illustraties zijn nu terug te vinden op de mooie nieuwe jurkjes van Ninie. Een superfijne nieuwe zomercollectie 2018 voor meisjes. Zo heeft het jurkje Circus een prachtig printje van elfjes, kasteeltjes, koetsen en vliegende paarden.

Ook supermooi is het jurkje vol poesjes en konijntjes. Deze doet je denken aan de poëzie albums van vroeger. Een tikje retro en weer helemaal van nu. Je blijft ontdekken met deze prachtige print. In vrolijke en zomerse kleuren.

Ninie jurkje poesjes en konijntjes _Hippez

Ninie meisjesjurkjes

Hippe mouwloze jurkjes met een elastische taille zorgen voor een heerlijk draagcomfort en alle vrijheid die de meisjes nodig hebben. De jurkjes vallen boven de knie en zijn ontzettend leuk te matchen met een legging of een paar coole kniekousen. Daarmee kun je het zo bont maken of zo rustig houden als je zelf wilt.  Deze beeldschone jurkjes zijn gemaakt van kwalitatieve zachte tricot die Oekotex, standard 100 gecertificeerd is.

De jurkjes van Ninie worden handgemaakt in Heiloo Nederland, de standplaats van Ninie. De ervaren naaisters maken nooit meer dan 100 jurkjes per print. Zo blijven de jurkjes keer op keer uniek. Alle Ninie jurkjes worden professioneel gemaakt door ervaren naaisters, zijn van goede kwaliteit én kinderarbeidvrij.

De nieuwe zomerjurkjes met de printjes van Fiona Hewitt zijn verkrijgbaar in de maten 110-116 tot en met 146-152. In de Fiona Hewitt serie jurkjes zijn drie verschillende prints: Circus, vintage poezen en konijntjes en de prachtige zeedierenprint. Sprookjesachtig prachtig. Hier heb je een zomerlang plezier van. Ook voor bijpassende leggings en kniekousen ben je bij Ninie aan het juiste adres.

Je shopt deze musthave meisjesjurkjes online bij Ninie.nl en laat je ons weten welke print jouw favoriet is? Ps. dit model jurkje is ook verkrijgbaar in een toffe vogelprint, eentje met romantische zwanen en vrolijke bloemen. Winkelen bij Ninie is echt altijd een feestje.

Ninie meisjesjurkjes zeedieren - HipPeZ